Antena Căutare

Power Couple România, 27 februarie 2024. Prin ce momente dificile a trecut Anamaria Ionescu la o probă. Ce fobie are concurenta

Anamaria Ionescu a trecut prin momente dificile în timpul probei „Te omor cu mâna mea” din ediția 11 Power Couple România de pe 27 februarie 2024. Soția lui Tudor Ionescu are o fobie despre care puțini știau. După provocare, situația a degenerat.

Colaj cu Anamaria Ionescu și Tudor Ionescu la o probă cu apă la Power Couple România Galerie
Anamaria Ionescu a trecut prin momente dificile în timpul probei „Te omor cu mâna mea” din ediția 11 Power Couple România de pe 27 februarie 2024 | Antena 1

Dacă pentru unele concurente cea mai controversată probă de la Power Couple România de pe 27 februarie 2024 a fost un moment de care să se bucure din plin, lucrurile au stat diferit în cazul Anamariei Ionescu.

Soția lui Tudor Ionescu a dezvăluit că nu este o fire geloasă, însă îi este foarte teamă de apă. Această fobie i-a dat mari bătăi de cap în timpul provocării „Te omor cu mâna mea”, iar reacțiile necontrolate ale concurentei nu au întârziat să apară.

„Eu cu gelozia nu am prea avut probleme în viața asta de cuplu. În schimb, la partea de scârboșenie și frică aș avea o problemă! Frică de apă și am un sentiment că proba asta implică apă. Sper să mă înșel!”, a mărturisit Anamaria Ionescu, înainte să afla informații despre misiune.

Citește și: Power Couple România, 26 februarie 2024. Dani Oțil, gest deosebit pentru Anamaria Ionescu. Ce a făcut când a auzit că îi e rău

Odată ajunsă în dreptul bazinului cu apă verde, concurenta a rămas blocată. Aceasta nu se aștepta la o astfel de surpriză din partea prezentatorului TV. Anamaria Ionescu a rămas blocată timp ce câteva minute când a văzut în ce trebuie să intre.

„Îmi bătea inima! Îmi era frică și scârbă! Doamne, te implor din suflet și inimă! Doamne, te rog să nu fie inutilă treaba asta. Ce îmi tremură genunchii! Hai mai repede că după înnebunesc aici”, a spus soția lui Tudor Ionescu.

„Mintea mea trebuie să se focuseze doar pe lucrul ăla, nu îmi este frică! Nu există frică în mintea mea”, s-a mai încurajat ea.

Ce a urmat atunci când Anamaria Ionescu a intrat în apa verde, în ediția 11 din Power Couple România de pe 27 februarie 2024

Deși i-a fost foarte frică să îndeplinească proba „Te omor cu mâna mea” din ediția 11 Power Couple România de pe 27 februarie 2024, Anamaria Ionescu nu a dat înapoi. Aceasta nu a mai ținut cont de fobia ei și a intrat în bazin.

Înainte de a începe să caute cheia în apă, concurenta a ținut să-i ofere o replică savuroase partenerului ei.

„Îi dau eu telenovela de nu mai poate! Hai să-mi trag una, Tudore! Ești bine, nu? Te și învelești, perfect! Doamne, te implor de data asta, măcar de data asta!”, a mărturisit Anamaria Ionescu.

Situația dificilă în care a fost pusă concurenta i-a provocat reacții puternice. Soției lui Tudor Ionescu i-a fost greu să își regleze respirația atunci când scotea capul din bazin, însă a pornit mai motivată ca niciodată să câștige această probă.

Citește și: Ce diferență de vârstă există între Anamaria și Tudor Ionescu de la Power Couple România. Care e mai mare

După multe încercări eșuate, Anamaria Ionescu a reușit să găsească cheia ce deschide ușa la camera în care se afla partenerul ei cu o altă femeie. Lucrurile au degenerat atunci când aceasta i-a surprins pe cei doi sub așternuturi.

„Am avut un deja vu pentru că era tot blondă domnișoara!”, a mai adăugat concurenta.

„Spune-mi cât ai pus!”, a fost replica Anamariei Ionescu după ce soțul ei a întrebat-o dacă e bine.

„Puteai să pui 1500, ți-am zis că fac orice?! Eu eram setată să mănânc gândaci! A fost cel mai scârbos lucru pe care l-am făcut în viața mea!”, i-a mai spus ea.

„S-a enervat pe mine că am pus 500 de Euro”, a continuat Tudor Ionescu.

Emisiunea Power Couple România poate fi vizionată în fiecare zi de luni, marți și miercuri de la 20:30 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Power Couple România, 27 februarie 2024. Reacția Oanei Matache când și-a auzit iubitul făcând complimente altei femei. C... Power Couple România, 27 februarie 2024. Primul cuplu propus la eliminare în săptămâna 4 de competiție. Cine riscă să pl...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x