Antena Căutare

Power Couple România, 28 februarie 2024. Ce cuplu a fost eliminat în săptămâna 4 de competiție. Cum s-a votat

Cel mai tensionat vot de la Power Couple România a avut loc în ediția 12 a reality show-ului, difuzată pe 28 februarie 2024. Două echipe au fost propuse la eliminare după probele din săptămâna 4 de competiție. S-au făcut strategii, iar discuțiile s-au aprins mai mult ca oricând.

Colaj cu Dani Oțil și cuplurile rămase la Power Couple România înainte de eliminarea din săptămâna 4 de competiție Galerie
Cel mai tensionat vot de la Power Couple România a avut loc în ediția 12 a reality show-ului, difuzată pe 28 februarie 2024 | Antena 1

Vedetele au avut de parcurs trei misiuni dificile în săptămâna 4 de concurs la Power Couple România. Probele individuale numite „James Bond” și „Te omor cu mâna mea!” au fost o adevărată surpriză pentru concurenți.

Adevărata provocare pentru cei rămași în competiție a venit în ediția 12 a reality show-ului, atunci când au avut de îndeplinit o provocare la care nu se așteptau. „Noroc, iubito!” a fost proba de cuplu care a decis soarta cuplurilor în emisiune.

După ce au escaladat un zid cu ajutorul unor bare metalice, concurenții s-au strâns la vilă pentru a vedea clasamentul. Dani Oțil i-a anunțat că miza uriașă de 2000 de Euro le revine Oanei Matache și lui Radu Siffredi pentru că au terminat misiunea cel mai rapid.

Citește și: Power Couple România, 27 februarie 2024. Prin ce momente dificile a trecut Anamaria Ionescu la o probă. Ce fobie are concurenta

Mai mult, cei doi rămân în concursul Power Couple România. În plus, cei care nu s-au grăbit să urce pe platformă și au fost ultimii în ceea ce privește timpul de escaladare sunt Daiana Anghel și Sorin Gonțea. Așadar, aceștia sunt propuși la eliminare alături de Lino Golden și Delia.

„Vă reamintesc. Pentru că au cei mai puțini bani în pușculiță după două probe individuale pierdute, Lino și Delia. Pentru că au pierdut proba de cuplu astăzi, Daiana și Sorin. O să luăm toți o decizie ca o familie, iar unul din cupluri rămâne alături de noi. Celălalt își face bagajele și pleacă!”, a anunțat Dani Oțil.

Ce cuplu a părăsit Power Couple România în săptămâna 4 de competiție. S-a votat strategic în ediția 12 a reality show-ului de pe 28 februarie 2024

Strategiile au ieșit la iveală în ediția 12 din Power Couple România de pe 28 februarie 2024. Tensiunile și-au făcut apariția atunci când vedetele au fost puse să voteze cuplul care părăsește emisiunea.

Primii care au nominalizat perechea care să plece acasă au fost Anamaria și Tudor Ionescu. Cei doi au ales că Daiana Anghel și Sorin Gonțea să rămână în concurs pentru că au socializat mai mult cu ei, iar Lino Golden și Delia să fie eliminați.

„Mi s-a părut foarte falsă și perversă! Asta e părerea mea reală!”, a spus Lino Golden despre Anamaria Ionescu.

Oana Matache și Radu Siffredi au votat ca Lino Golden și Delia să nu părăsească Power Couple România: „Este un motiv personal. Pe ei îi cunosc de mai mult timp, atât!”.

Mădălina și Emi au fost de părere că Daiana Anghel și Sorin Gonțea trebuie să își continue experiența din reality show, propunându-i spre eliminare pe Lino Golden și Delia.

Citește și: Power Couple România, 13 februarie 2024. Lino, derutat de indicațiile Deliei. I-a murit motorul și a accidentat-o pe logodnica sa

„Nu mă așteptam la asta din partea lui Emi pentru că el chiar a stat cu Radu. Au stat mult și au vorbit”, a mărturisit partenera artistului.

„Stăteam printre perverși în România, să stau și aici în Malta?!”, a fost replica dată de cântăreț.

Cosmin și Eliza Natanticu au avut votul decisiv. Astfel, ei și-au dorit să rămână Daiana Anghel și Sorin Gonțea doar din punct de vedere strategic.

Așadar, cuplul eliminat în ediția 12 din Power Couple România, de pe 28 februarie 2024, este format din Lino Golden și Delia.

„S-a simțit diferența asta dintre noi! Avem un alt stil de viață, ei sunt antici. Avem o vârstă și nu ne-am integrat tocmai ok. Sunt un personaj controversat pentru că așa îmi place mie”, au spus tinerii.

Artistul a avut grijă să-i transmită un mesaj neașteptat logodnicei sale înainte de a pleca din vilă: „Să nu te ia plânsul! Te rog!”.

Emisiunea Power Couple România poate fi vizionată în fiecare zi de luni, marți și miercuri de la 20:30 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Power Couple România, 28 februarie 2024. Oana Matache, mișcarea demnă de Cirque du Soleil. Ce a făcut Dani Oțil când a v... Lino Golden și Delia au ieșit din competiția Power Couple România: ”Suntem recunoscători pentru această experiență”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x