Antena Căutare

Power Couple România, 11 martie 2024. Un cuplu s-a reîntors în competiția din Malta. Cine a primit a doua șansă la Marele Premiu

Răsturnare spectaculoasă de situație în ediția 16 din Power Couple România, de pe 11 martie 2024. Un cuplu eliminat a primit a doua șansă la Marele Premiu. Concurenții rămași în concurs au votat strategic echipa care să revină în casa din Malta.

Colaj cu echipele eliminate și cuplurile rămase în competiția Power Couple România Galerie
Un cuplu eliminat a primit a doua șansă la Marele Premiu | Antena 1

Cuplurile rămase în concurs au avut de luat o decizie foarte grea. Etapa finală a competiției a venit cu o veste neașteptată pentru toată lumea. Lucrurile au început să se complice pentru echipele rămase în casa din Malta atunci când Dani Oțil a dat vestea că o pereche eliminată primește a doua șansă la Marele Premiu.

Radu Siffredi și Oana Matache, Eliza și Cosmin Natanticu, Tudor și Anamaria Ionescu, Emi și Mădălina au fost puși într-o situație delicată. Ei au fost nevoiți să aleagă cuplul care reintră în concurs.

Citește și: Power Couple România, 5 martie 2024. Ce au putut să spună ceilalți concurenți despre Anamaria Ionescu. Totul a ieșit la iveală

Concurenții au avut la dispoziție câteva ore pentru a-și face planul strategic. Aceștia s-au gândit la cel mai puternic cuplu care poate să se întoarcă în emisiune, dar și la cel mai slab. Pentru că se află în etapa finală a competiției și sunt foarte obosiți, cele patru echipe s-au gândit foarte bine la alegerea lor.

Dani Oțil și-a făcut apariția în fața perechilor de vedete, iar emoțiile au atins cote maxime pentru că momentul votului a sosit mai rapid decât se așteptau: „Vreau să văd cu ce concurenți defilez mâine pentru că urmează o probă grea”.

Ce cuplu eliminat s-a întors în competiția Power Couple România. Cine a avut ocazia să primească a doua șansă la Marele Premiu în ediția 16 de pe 11 martie 2024

Emi și Mădălina au fost primii care și-au exprimat părerea. Deși își doreau să îi voteze pe Roxana Blenche și soțul ei, Cătălin, pentru întoarcerea în emisiune, cei doi și-au schimbat alegerea.

„Așa cum am zis și la ultimul vot al casei, că este greșit să dăm pe cineva afară când era cu un pas în finală, votul nostru merge către Daiana și Sorin”, a mărturisit soția lui Emi de la Noaptea Târziu.

Radu Siffredi și Oana Matache au hotărât ca Daiana Anghel și Sorin Gonțea să se întoarcă la Power Couple. Tânărul a dezvăluit că merge pe o strategie care îl va aduce mai aproape de Marele Premiu, fără prea multe obstacole pe traseu.

„Noi suntem total de acord cu tot ceea ce au spus Radu și Mădă. Considerăm că Daiana și So s-au luptat, au făcut imposibilul posibil, la fel cum am făcut și noi. Noi ne regăsim cumva în cuplul lor pentru că nu suntem firi sportive. Suntem în bula noastră. Știu că își doresc să meargă mai departe, iar noi considerăm că cel mai corect ar fi ca ei să meargă în finală”, a fost discursul Anamariei Ionescu.

Citește și: Power Couple România, 5 martie 2024. Ceartă și tensiune între Emi și soția lui, Mădălina. Ce și-au reproșat cei doi după probă

„Nu ne așteptam să se întâmple asta!”, a evidențiat Daiana Anghel.

Așadar, Sorin Gonțea și soția lui, Daiana Anghel, se întorc în concursul Power Couple România la doar o săptămână de când au fost eliminați. Chiar dacă are dureri mari de spate, concurenta se bucură că are ocazia să joace din nou pentru Marele Premiu.

„Eu am zis că este o prefăcută!”, a punctat Lino Golden.

Emisiunea Power Couple România poate fi vizionată în fiecare zi de luni, marți și miercuri de la 20:30 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Power Couple România, 11 martie 2024. Lino Golden, reacție vehementă la strategiile de votare. Artistul nu s-a mai putut... Power Couple România, 11 martie 2024. Au ieșit scântei între Cristi Iacob și Radu Siffredi. Ce discuție aprinsă au avut ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x