Antena Căutare

Power Couple România, 12 martie 2024. Dani Oțil l-a certat pe Radu Siffredi, fără rețineri. Ce a spus despre comportamentul său

Dani Oțil l-a certat pe Radu Siffredi, fără rețineri, în ediția 17 din Power Couple România de pe 12 martie 2024. Prezentatorul TV a vorbit despre comportamentul concurentului vis a vis de Oana la proba semifinalei.

Colaj cu Oana Matache, Radu Siffredi și Dani Oțil în vârful turnului de la Power Couple România Galerie
Dani Oțil l-a certat pe Radu Siffredi, fără rețineri, în ediția 17 din Power Couple România de pe 12 martie 2024 | Antena 1

Radu Siffredi și Oana Matache au trecut printr-o probă dificilă în ediția 17 din Power Couple România de pe 12 martie 2024. Concurenții au început cu asamblarea unei plute în formă din inimă, iar mai apoi au continuat cu căutarea unor piese de puzzle în timp.

Telespectatorii au avut ocazia să vadă faptul că tânăra se pricepe foarte bine la scufundări, atunci când se află sub presiune. Deși vâslitul nu este punctul său forte, aceasta și-a păstrat calmul și a încercat să își încurajeze partenerul.

De asemenea, se pare că Radu Siffredi nu își poate controla reacțiile acide când se află într-o situație stresantă. Provocarea contracronometru l-a făcut pe tânăr să își piardă cumpătul în fața camerelor de filmat și să aibă un comportament neașteptat față de partenera lui.

Citește și: Power Couple România, 21 februarie 2024. Eliza Natanticu, momente de panică la înălțime. Ce s-a întâmplat cu proba

Concurentul i-a adresat cuvinte grele Oanei Matache. Mai mult, acesta a început să țipe la ea pe toată durata misiunii. Dani Oțil nu s-a mai putut abține și l-a certat pe Radu Siffredi pentru atitudinea lui vis a vis de iubita lui.

Ce a spus Dani Oțil despre comportamentul lui Radu Siffredi față de Oana Matache în ediția 17 din Power Couple România de pe 12 martie 2024

Reproșurile aduse de Radu Siffredi la adresa partenerei sale în ediția 17 din Power Couple România de pe 12 martie 2024 i-au atras atenția prezentatorului TV. Așadar, acesta a început să vorbească despre comportamentul concurentului la finalul probei „De la inimă la inimă” din semifinală.

Înainte să termine puzzle în formă de inimă din turn, Dani Oțil i-a cerut o favoare tânărului: „Dacă îl termini, vorbești frumos cu Oana?!”.

„Dani, te rog eu frumos”, a continuat Radu Siffredi.

„Puteați să mai câștigați niște minute, mai ales dacă nu vă enervați! Radu, care ești bărbat, și vei merge pe lacuri la vâslit trebuia să o lași pe Oana să vâslească spre înainte”, i-a zis prezentatorul TV.

Citește și: Power Couple România, 21 februarie 2024. Anamaria și Tudor, momente greu de imaginat la finalul probei de cuplu

„Oana dădea la suprafață, i-am explicat și focusul ei era să las tonul mai jos în loc să bage vâsla în apă cum trebuie”, a răspuns Radu Siffredi.

Dezvăluirile tânărului l-au făcut pe Dani Oțil să puncteze câteva detalii cheie ce au complicat proba din semifinală: „Păi și tonul tău...”.

„Nu a fost despre comunicare, a fost despre a mă cicăli că nu mă comport cum trebuie într-o situație de stres. Și asta este problema pe care am avut-o astăzi”, a mai adăugat concurentul.

„Aș vrea să îți dau dreptate, dar după Oana a preluat toată pluta. A tras-o singură, te-a adus practic la mal și cred că a mai recuperat din timp”, l-a contrazis prezentatorul TV.

Așadar, Oana Matache și Radu Siffredi au terminat proba „De la inimă la inimă” din semifinala Power Couple România în 57 de minute și 11 secunde.

Emisiunea Power Couple România poate fi vizionată în fiecare zi de luni, marți și miercuri de la 20:30 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Power Couple România, 12 martie 2024. Radu Siffredi a ridicat tonul la Oana Matache. De la ce a pornit cearta dintre cei... Power Couple România, 12 martie 2024. Gestul lui Tudor Ionescu care a lăsat-o pe soția lui, Anamaria, cu gura căscată. C...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x