Antena Căutare

Power Couple România, 12 martie 2024. Foștii concurenți le-au pus piedici cuplurilor rămase în etapa finală. Cum i-au încurcat

Foștii concurenți de la Power Couple România le-au pus piedici cuplurilor rămase în ediția 17 e pe 12 martie 2024. Cele patru echipe semifinaliste au fost încurcate la proba de 7.500 de Euro.

Colaj cu Dani Oțil și echipele eliminate până acum de la Power Couple România într-un peisaj de vis Galerie
Foștii concurenți de la Power Couple România le-au pus piedici cuplurilor rămase în ediția 17 e pe 12 martie 2024 | Antena 1

Telespectatorii au avut parte de o mulțime de situații imprevizibile în ediția 17 din Power Couple România de pe 12 martie 2024. Mădălina și Emi de la Noaptea Târziu au părăsit emisiunea în ultima etapă a competiției în timp ce Anamaria și Tudor Ionescu au câștigat bonusul de 5.000 de Euro la proba „Mă înec în dragostea ta”.

Astfel, cuplurile care au ajuns până în semifinala concursului sunt: Daiana Anghel și Sorin Gonțea, Eliza și Cosmin Natanticu, Anamaria și Tudor Ionescu, Radu Siffredi și Oana Matache. Ei se vor lupta pentru Marele Premiu.

Citește și: Power Couple România, 5 martie 2024. Ce au putut să spună ceilalți concurenți despre Anamaria Ionescu. Totul a ieșit la iveală

După plecare artistului de la Noaptea Târziu și a soției sale, concurenții au avut de îndeplinit o nouă misiune. De data aceasta, miza jocului a crescut la 7.500 de Euro, însă vor avea de trecut mai multe obstacole.

Echipele eliminate până acum au primit un rol important în etapa finală din Power Couple România. Acestea au sarcina de a le pune piedici perechilor de vedete rămase în emisiune.

„Echipa de pe ultimul loc pleacă acasă”, a mai fost anunțul făcut de Dani Oțil, înainte de prima misiune din semifinală.

Cum au fost încurcați semifinaliștii de foștii concurenți în ediția 17 din Power Couple România de pe 12 martie 2024

Finala este la un singur pas de cele patru cupluri rămase în concurs, însă mai au de trecut peste probe ce le-ar putea decide soarta de la Power Couple România. Agitația și presiunea și-au spus cuvântul de la primele ore ale dimineții în vila din Malta.

Semifinala debutează cu o probă pe măsura așteptărilor pentru concurenți. Aceștia vor avea de asamblat din piese de puzzle o inimă. Apoi vor începe să vâslească, să înoate și să se scufunde pentru a face rost de cele șase piese care plutesc pe mare. Trei piese trebuie să fie strânse de băieți, în timp ce alte trei piese o să fie recuperate de fete.

După aventura acvatică, echipele vor avea de parcurs un traseu lung pe o scară până la turnul din vârful insulei. Aceștia vor fi așteptați pe drum de echipele eliminate de la Power Couple România, care au piesele de puzzle lipsă. Semifinaliștii le vor primi doar dacă răspund corect la cinci întrebări.

Citește și: Power Couple România, 5 martie 2024. Ceartă și tensiune între Emi și soția lui, Mădălina. Ce și-au reproșat cei doi după probă

Cine rezolvă puzzle-ul în cel mai scurt timp câștigă un bonus de 7.500 de Euro, iar cine termine misiunea pe ultimul loc o să rateze Marea Finală. Mai mult, provocarea din ediția 17 Power Couple România de pe 12 martie 2024 se numește „De la inimă la inimă”.

Cuplurile eliminate până acum din emisiune au primit un rol important în etapa finală a competiției. Ele vor avea sarcina de a încurca sau ajuta semifinaliștii.

Emisiunea Power Couple România poate fi vizionată în fiecare zi de luni, marți și miercuri de la 20:30 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Power Couple România, 12 martie 2024. Cine a câștigat șansa la semifinală. Ce cuplu pleacă acasă în etapa finală a compe... Power Couple România, 12 martie 2024. Radu Siffredi a ridicat tonul la Oana Matache. De la ce a pornit cearta dintre cei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x