Antena Căutare

Power Couple România, 12 martie 2024. Gestul lui Emi care a creat mari tensiuni după probă. Cum a reacționat soția lui, Mădălina

După ce i-a mulțumit Mădălinei pentru tot, Emi a făcut un gest care a creat mari tensiuni după prima probă din etapa finală a competiției. În ediția 17 din Power Couple România de pe 12 martie 2024, artistul de la Noaptea Târziu a luat prin surprindere telespectatorii.

Colaj cu Emi de la Noaptea Târziu și Mădălina în timp ce se certau la Power Couple România Galerie
După ce i-a mulțumit Mădălinei pentru tot, Emi a făcut un gest care a creat mari tensiuni după prima probă din etapa finală a competiției | Antena 1

Emi de la Noaptea Târziu și Mădălina se numără printre cuplurile care au acceptat provocarea Power Couple România. Cei doi au ajuns până în stage-ul final al concursului alături de alte cinci echipe puternice.

În ediția 17 de pe 12 martie 2024, tânărul și soția lui au fost puși într-o situație neașteptată. Proba „Mă înec în dragostea ta” le-a dat mari bătăi de cap celor doi, fapt pentru care tensiunile și nervii nu au întârziat să își facă apariția.

Prima provocarea din ultima etapă a competiției l-a făcut pe Emi să cedez. Concurentul a fost nevoit să se scufunde într-un butoi cu apă în timp ce ținea capul în joc pentru a-și ridica partenera în dreptul unui panou cu emoticoane pe care trebuia să le descifreze.

Citește și: Power Couple România, 11 martie 2024. Un cuplu s-a reîntors în competiția din Malta. Cine a primit a doua șansă la Marele Premiu

„Nu pot! Îmi pare rău, te iubesc cel mai mult de pe lumea asta! Îți mulțumesc pentru toată experiența asta frumoasă. Fără tine nu aș fi făcut în viața mea chestiile astea. Suntem un Power Couple chiar dacă nu pot să fac eu asta, și o să fim un Power Couple, și te iubesc, și nu mai pot să știi!”, a fost declarația de dragoste pe care i-a făcut-o tânărul partenerei sale într-o ipostază dureroasă.

Mădălina a fost luată prin surprindere de mesajul soțului ei. De asemenea, aceasta a reacționat foarte calm atunci când Emi i-a repetat că nu poate continua misiunea: „Ok, am înțeles. Și eu te iubesc. Hai!”.

Întrebat de Dani Oțil dacă vrea să oprească probă, artistul de la Noaptea Târziu i-a oferit un răspuns afirmativ. Gestul său a creat mari tensiuni între el și Mădălina. Tânăra i-a stăpânit cu greu emoțiile.

Cum a reacționat Mădălina când Emi a renunțat la probă în ediția 17 din Power Couple România, de pe 12 martie 2024

Soția lui Emi a dezvăluit că ea nu ar fi zis niciodată că vrea să se oprească, ci ar fi încercat să ducă proba până la final. Gestul pe care l-a făcut tânărul a deranjat-o mult pe soția lui, care își dorește să lupte pentru Marele Premiu.

„Eu trag până îmi dau seama că mai sunt 0 șanse, dar așa sunt eu construită. Normal să nu am pretenția să facă și el la fel”, a spus ea.

„M-am scufundat de 4 sau 5 ori și ea îmi tot spunea că nu ajunge, nu știam ce să mai fac. În mintea mea noi aveam 0 șanse!”, s-a apărat tânărul în fața soției.

Citește și: Power Couple România, 11 martie 2024. Ce dezvăluiri emoționante a făcut Emi de la Noaptea Târziu despre greutățile din liceu

Un lucru este cert, Mădălina a fost dezamăgită de alegerea pe care a luat-o Emi în timpul probei „Mă înec în dragostea ta”.

„Nu asculți nimic și nu accepți niciodată. Eu nu înțeleg de ce te-ai dus cu capul la fund când aveai o mulțime de variante să nu intri. Asta era ideea. Îți trăgeai tot firul ăla în apă și stăteai cu fața în sus. Era logic! Eu te iubesc, dar n-are treabă jocul cu iubirea”, i-a mai spus concurenta, vizibil nervoasă.

În ediția 17 din Power Couple România de pe 12 martie 2024 s-au dat replici dure între Emi de la Noaptea Târziu și Mădălina. De data aceasta, tânăra nu a mai ținut cont de nimic și a spus lucrurilor pe nume.

„Nu știi cum e senzația, n-ai făcut niciodată atac de panică! N-am cum să închid subiectul, nu puteam să fac asta!”, a mai zis artistul.

„Eu probabil n-aș fi renunțat, ăsta a fost șocul meu!”, a specificat Mădălina.

Emisiunea Power Couple România poate fi vizionată în fiecare zi de luni, marți și miercuri de la 20:30 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Cum arată casa Daianei Anghel și a lui Sorin Gonțea de la Power Couple România. Imagini cu interiorul vilei din Brașov... Power Couple România, 12 martie 2024. Gestul Elizei Natanticu care l-a adus pe Dani Oțil la un pas de a opri proba. Ce a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x