Antena Căutare

Power Couple România, 12 martie 2024. Radu Siffredi a ridicat tonul la Oana Matache. De la ce a pornit cearta dintre cei doi

Radu Siffredi a ridicat tonul la Oana Matache în ediția 17 din Power Couple România de pe 12 martie 2024. Haosul s-a dezlănțuit, iar tensiunile dintre cei doi au atins cote maxime încă din primele minute ale probei „De la inimă la inimă”.

Colaj cu Radu Siffredi și Oana Matache la proba pe mare de la Power Couple România Galerie
Radu Siffredi a ridicat tonul la Oana Matache în ediția 17 din Power Couple România de pe 12 martie 2024 | Antena 1

Radu Siffredi și Oana Matache se numără printre echipele de la Power Couple România care au intrat în semifinală competiției. Cei doi au impresionat publicul cu parcursul lor de până acum din concurs.

În ediția 17 a emisiunii de pe 12 martie 2024, concurenții au avut de îndeplinit o probă pe măsura așteptărilor. Dani Oțil a anunțat că provocarea „De la inimă la inimă” pun în joc o miză uriașă, un bonus de 7.500 de Euro.

Pentru că își doresc foarte mult să ajungă în Finala Power Couple România, Radu Siffredi și Oana Matache sunt pregătiți să facă tot ce le stă în putință pentru a nu obține ultimul loc. Concurenții au pornit mai hotărâți ca niciodată într-o aventură de zile mari pe mare.

Citește și: Power Couple România, 11 martie 2024. Reacția Oanei Matache când Radu Siffredi a vrut să renunțe la probă. Ce s-a întâmplat

Deși au început motivați și încrezători în forțele proprii, tensiunile nu au întârziat să apară între Radu Siffredi și Oana Matache. Aceștia și-au stăpânit cu greu nervii în fața camerelor de filmat, după ce au asamblat inima din piese de puzzle.

De la ce a pornit conflictul dintre Oana Matache și Radu Siffredi din ediția 17 Power Couple România de pe 12 martie 2024

Tânărul și-a pierdut cumpătul în momentul în care și-a dat seama că nu vâslesc cum trebuie pentru a ajunge la următoarea piesă de puzzle. Aflat sub presiunea probei, Radu Siffredi a început să țipe la iubita lui pentru a-i asculta instrucțiunile.

„N-am reușit să comunicăm și ne învârteam, ne îndepărtam”, a mărturisit concurentul.

„Ai zis că știi să vâslești!”, a fost reproșul lui Radu Siffredi.

„Calmează-te!”, i-a cerut Oana Matache.

Panica a pus stăpânire pe Radu Siffredi când a observat că valurile duc pluta în formă de inimă mult prea departe de Dani Oțil. Tânărul nu a mai ținut cont de camerele de filmat și a început să țipe la partenera lui.

„A intervenit panica, iar acolo s-a rupt orice comunicare!”, a evidențiat Oana Matache.

Concurenta și-a păstrat calmul, încercând să își încurajeze iubitul. Eforturile sale au fost în zadar pentru că Radu Siffredi nu și-a putut stăpâni reacțiile necontrolate.

„Opresc proba dacă nu te oprești!”, l-a avertizat Oana Matache.

Citește și: Power Couple România, 5 martie 2024. Radu Siffredi, gest neașteptat în timpul probei. Ce a făcut pentru un bebeluș

„Haide, tată! Dă-i! Eu mă învârt în cerc din cauza ta! Hai să facem schimb”, a fost răspunsul tânărului, vizibil nervos.

„Ne certăm degeaba! Nu-i în stare să vâslească, dar ne certăm degeaba”, i-a spus Radu Siffredi.

În cele din urmă, concurentul a decis să schimbe locul de pe plută cu partenera lui pentru a lua „frâiele” probei. Oana Matache i-a dezvăluit iubitului ei că nu are suficientă forță în brațe pentru a controla direcția plutei din vâsle.

„Singurul lucru care a sabotat proba, pe lângă curenții foarte puternici, am fost noi”, a susținut concurenta.

Dani Oțil s-a simțit nevoit să-i lase pe cei doi să tragă pluta după ei din cauza curenților prea puternici.

Emisiunea Power Couple România poate fi vizionată în fiecare zi de luni, marți și miercuri de la 20:30 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Power Couple România, 12 martie 2024. Foștii concurenți le-au pus piedici cuplurilor rămase în etapa finală. Cum i-au în... Power Couple România, 12 martie 2024. Dani Oțil l-a certat pe Radu Siffredi, fără rețineri. Ce a spus despre comportamen...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x