Antena Căutare

Power Couple România, 26 februarie 2024. Ce probă neașteptată a pregătit Dani Oțil pentru concurenți. Cum s-a jucat cu mintea lor

În ediția 10 din Power Couple România din 26 februarie 2024, concurenții au avut parte de surpriză din partea lui Dani Oțil. Prezentatorul TV le-a pregătit o probă neașteptată după ce s-a jucat cu mintea lor. Băieții au început să-și facă scenarii când și-au dat seama că nu primesc nici cel mai mic detaliu.

Colaj cu Dani Oțil și concurenții Power Couple România în ediția 10 din 26 februarie 2024 Galerie
În ediția 10 din Power Couple România din 26 februarie 2024, concurenții au avut parte de surpriză din partea lui Dani Oțil | Antena 1

Șase perechi au rămas în competiția Power Couple România pentru marele premiu. Voturile strategice au ieșit la iveală în ediția trecută, iar Roxana Blenche și soțul ei au fost nominalizați să părăsească emisiunea.

După eliminarea uluitoare a celor doi, presiunea și tensiunea au început să își pună amprenta asupra concurenților. Aceștia au intrat în a patra săptămână de concurs fără să se gândească ce îi așteaptă.

Încă de la primele ore ale dimineții, Lino Golden și Radu Siffredi și-au adresat replici tăioase în fața camerelor de filmat. De asemenea, prima probă din ediția 10 din Power Couple România, de pe 26 februarie 2024, a pus băieții pe gânduri. Aceștia au început să-și facă scenarii când și-au dat seama că nu primesc nici cel mai mic detaliu de la Dani Oțil.

Citește și: Power Couple România, 20 februarie 2024. Oana Matache și Radu Siffredi, dezvăluiri neașteptate la proba „Fericirea are chipul tău”

„Nu știu ce o să fie, dat la ultimul vot i-am văzut lui Dani două flăcări așa în ochi, când spunea: „V-am pregătit”. Ori mă ia capul, ma ia paranoia, dar mi se părea că îi sclipesc ochii. O să fie ceva la care nu ne-am gândit niciunul dintre noi. (...) Toți suntem nebuni cu scenarii, suntem panicați”, a mărturisit Emi de la Noaptea Târziu.

Se pare că anunțul prezentatorului TV în ceea ce privește următoarea probă i-a făcut pe concurenți să se gândească intens la ce îi așteaptă. Mai mult, se pare că Dani Oțil a reușit să se joace cu mintea băieților.

„Prefer gândacii decât tarantulele”, a evidențiat Emi de la Noaptea Târziu.

Dani Oțil, probă care a luat pe toată lumea prin surprindere în ediția 10 din Power Couple România, de pe 26 februarie 2024

Dani Oțil s-a decis să țină în suspans băieții în ediția 10 din Power Couple România de pe 26 februarie 2024. Concurenții au avut o reacție uluitoare când prezentatorul TV le-a dat de știre că doar fetele primesc informații despre noua probă. Așadar, panica s-a instalat rapid în peisaj.

„A fost prima oară când s-a întrerupt transmisia cu Dani înainte să aflăm orice fel de indiciu”, a mărturisit Chef Sorin Gonțea.

„Ți-au crescut cornițele brusc!”, a fost replica pe care Anamaria i-a dat-o lui Dani Oțil.

„Haide! Nu te mai juca cu inimile noastre!”, a mai adăugat Oana Matache.

Prezentatorul TV le-a anunțat pe fete că ar vrea că partenerii lor să nu știe nimic despre proba de astăzi. Vestea nu a fost deloc pe faptul concurentelor.

Citește și: Power Couple România, 20 februarie 2024. Emi a recunoscut că nu se pricepe la puzzle-uri, dar a luptat până la capăt. Ce a făcut

„Nu mă așteptam la asta! Nu m-am gândit la așa ceva!”, a mai zis Oana Matache.

Noua probă vine la pachet cu un avantaj pentru fete: „Dar voi de data aceasta aveți și timp, totul la secundă. Nu mai există nicio pietricică pe care să nu o cunoașteți”.

Prezentatorul TV le-a adresat concurentelor o întrebare care le-a pus pe gânduri. Acestea au fost puse să răspundă dacă au avut vreodată lângă ele un adevărat James Bond.

„Pentru prima dată în concursul nostru băieții nu știu nimic despre ce li se va întâmpla. Ei vor fi real eroi de film american. Voi o să fiți astăzi răpite, sechestrate și legate. La mâini veți avea cătușe, la picioare lanțuri, legate de un stâlp, iar băieții trebuie să vă salveze din mâinile răufăcătorilor”, a anunțat Dani Oțil despre proba de astăzi.

Emisiunea Power Couple România poate fi vizionată în fiecare zi de luni, marți și miercuri de la 20:30 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Concurenții de la Power Couple România joacă în cel mai incitant film de acțiune: „În seara aceasta, îl căutăm pe James ... Power Couple România, 26 februarie 2024. Drama prin care a trecut Eliza Natanticu. Ce a povestit despre momentul greu di...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x