Antena Căutare

Power Couple România, 26 februarie 2024. Drama prin care a trecut Eliza Natanticu. Ce a povestit despre momentul greu din viața ei

Eliza Natanticu a vorbit despre un moment dificil al vieții sale în ediția 10 din Power Couple România, din data de 26 februarie 2024. Concurenta a scos la iveală drama prin care a trecut și despre care puțini știu. Iată în ce moment critic i-a fost alături Cosmin Natanticu.

Colaj cu Eliza și Cosmin Natanticu la Power Couple România alături de Dani Oțil Galerie
Concurentă de la Power Couple România nu a oferit prea mult detalii despre drama prin care a trecut, însă a ținut să menționeze că partenerul ei a rămas lângă ea și în cele mai grele clipe ale vieții sale | Antena 1

Ediția 10 din Power Couple România de pe 26 februarie 2024 a adus pe micile ecrane ale telespectatorilor multă tensiune, o probă neașteptată și povești impresionante de viață ale concurentelor.

Eliza Natanticu nu s-a mai putut abține și a vorbit despre cel mai greu moment pentru ea, după ce Dani Oțil a anunțat noua probă a competiției. Soția lui Cosmin Natanticu a scos la iveală detalii neștiute despre drama prin care a trecut.

Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că Eliza Natanticu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Cosmin Natanticu. Cei doi au o relație atipică cu care au atras imediat atenția publicului.

Citește și: Power Couple România, 21 februarie 2024. Emi a țipat cât a putut de tare la soția lui. Cum a reacționat Mădălina

Deși au certuri superficiale destul de des în cadrul competiției, concurenții se iubesc mai mult ca niciodată pe zi ce trece. Mai mult, aceștia își sunt alături în momentele frumoase, dar și în cele mai neplăcute etape ale vieții.

La scurt timp de la vestea că astăzi o să fie „salvată” de soțul ei în timpul probei, Eliza Natanticu s-a decis să vorbească despre un detaliu despre care puțini știau până acum. Se pare că aceasta a întâmpinat o situație delicată în urmă cu câțiva ani, care a marcat-o. Soțul ei i-a fost alături și atunci.

Drama neștiută a Elizei Natanticu despre care și-a făcut curaj să povestească în ediția 10 din Power Couple România, de pe 26 februarie 2024

În ediția 10 din Power Couple România de pe 26 februarie 2024, fetele vor fi „salvate” de către eroii lor. Aceștia vor fi la ananghie, iar partenerii lor trebuie să le protejeze sau să le scape din încurcătură.

Proba de astăzi a făcut-o pe Eliza Natanticu să scoată la iveală informații neașteptate despre trecutul său. Se pare că aceasta a fost la un pas să moară, iar soțul ei a avut mare grijă de ea în momentul dificil.

Concurentă de la Power Couple România nu a oferit prea mult detalii despre drama prin care a trecut, însă a ținut să menționeze că partenerul ei a rămas lângă ea și în cele mai grele clipe ale vieții sale.

„A fost alături de mine în cele mai grele momente și nu m-a părăsit nicio secundă atunci când eram aproape să mor. A stat la capul meu când am fost internată în spital. Aproape era să mor, dar nu mai contează detaliile. Ideea e că el nu a plecat de la capul meu și a citit acatiste. Nu știa ce să mai facă ca să îmi revin.

Citește și: Concurenta Power Couple care abandonează proba. Cine spune "STOP" și riscă eliminarea în cel mai nou episod

Pe lângă asta, la fel cum au spus și fetele, când sunt cu el pe stradă îl las pe el să conducă. Adică el să fie atent, iar eu să fiu aeriană. Și mă ține, mă trage și mă atenționează. Cumva e atent”, a mărturisit Eliza Natanticu, cu emoție.

Așadar, concurenta a investit în prima probă a ediției 10 din Power Couple România cea mai mare sumă de până acum. Aceasta are mare încredere în faptul că soțul ei o va salva din mâinile răufăcătorilor.

„Ori la bal, ori la spital!”, a zis ea.

Emisiunea Power Couple România poate fi vizionată în fiecare zi de luni, marți și miercuri de la 20:30 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Power Couple România, 26 februarie 2024. Ce probă neașteptată a pregătit Dani Oțil pentru concurenți. Cum s-a jucat cu m... Power Couple România, 26 februarie 2024. Dani Oțil, gest deosebit pentru Anamaria Ionescu. Ce a făcut când a auzit că îi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x