Antena Căutare

Power Couple România, 5 martie 2024. Prin ce probă dificilă vor trece băieții în etapa 5 de competiție. Cum i-a surprins Dani Oțil

Băieții trebuie să treacă printr-o probă dificilă în etapa 5 de competiție la Power Couple România, în ediția 14 de pe 5 martie 2024. Dani Oțil i-a luat prin surprindere cu o provocare rară.

Colaj cu Dani Oțil și concurenții Power Couple România în timp ce stăteau pe canapea Galerie
Băieții trebuie să treacă printr-o probă dificilă în etapa 5 de competiție la Power Couple România, în ediția 14 de pe 5 martie 2024 | Antena 1

Etapa 5 din competiția Power Couple România a debutat cu un moment emoționant pentru vedete. Concurenții au citit scrisorile de dragoste de la partenerii lor cu ochii în lacrimi, chiar în fața telespectatorilor.

În urmă cu o ediție, fetele au fost puse la încercare. Acestea au trecut printr-o probă de shopping viteză sau shopping pe bandă rulantă. Provocarea a stârnit o mulțime de tensiuni între cupluri, iar bugetul acestora au avut de suferit.

Concursul continuă pentru cele cinci perechi de vedete cu o nouă misiune dificilă. Băieții sunt cei care își vor testa limitele din nou în emisiune, iar fetele vor investii în ei. Așadar, Dani Oțil a luat pe toată lumea prin surprindere cu vestea lui despre următoarea probă a concurenților în ediția 14 din Power Couple România, de pe 5 martie 2024.

Citește și: Power Couple România, 4 martie 2024. Daiana Anghel s-a enervat pe Sorin Gonțea după proba fetelor. Ce au filmat camerele

„A fi silențios! În proba noastră de astăzi despre asta este vorba. Femeile sunt mai obișnuite cu treaba asta! Mai ales dacă au copii. Bărbații sunt obișnuiți cu treaba asta încă din adolescență atunci când voiau să intre în casă fără să facă prea mult zgomot”, a mărturisit prezentatorul TV.

Ce trebuie să facă băieții în ediția 14 din Power Couple România de pe 5 martie 2024. Concurenților nu le-a venit să creadă când au aflat vestea de la Dani Oțil

Competiția Power Couple România se apropie de final, iar în joc se află un premiu uriaș. Așadar, lucrurile se complică pentru cuplurile rămase în emisiune. În ediția 14 a reality show-ului, de pe 5 martie 2024, băieții au primit o veste neașteptată de la Dani Oțil.

Concurenții au fost avertizați că partenerele lor s-ar descurca mult mai bine la această provocare.

„Trebuie să schimbăm bebeluși!”, a fost reacția lui Sorin Gonțea.

Citește și: Power Couple România, 4 martie 2024. Anamaria Ionescu a cedat după o probă. A fost la un pas de solicitarea asistenței medicale

„Proba de astăzi se cheamă Nani, nani puiul mamei! Vă spun că astăzi simulăm o situație de casa de oameni normali. Avem un bebeluș care deja a fost adormit de mămica lui, el vine obosit acasă, va trebuie să deschidă o ușă care probabil nu a fost unsă de mult. Aveți pisică și litieră, parchet care scârțâie, ce au oamenii normali într-o casă. Și de făcut câteva activități banale.

O să folosim un aparat profesional de măsurare a sunetului atât de sensibil încât poate fi comparat cu urechile bebelușului sau ale soacrei. Orice mișcare greșită poate să trezească bebelușul.Este important să știți că timpul este limitat”, a dezvăluit prezentatorul TV.

„O să fie dubios tare!”, a evidențiat Emi de la Noaptea Târziu.

„Eu zic că am șanse să mă descurc, eu zic că nu am două mâini stângi la proba asta. Să vedem ce surprize ne-a pregătit, mă aștept la orice”, a mai adăugat Sorin Gonțea.

După ce s-a întrerupt legătura cu băieții, fetele au fost puse să investească în abilitățile partenerilor de a fi silențioși și grijulii.

Emisiunea Power Couple România poate fi vizionată în fiecare zi de luni, marți și miercuri de la 20:30 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Ediția de aseară Power Couple România – La bine și la greu, lider de audiență. Diseară, un cuplu are parte de o ceartă f... Power Couple România, 5 martie 2024. Radu Siffredi, gest neașteptat în timpul probei. Ce a făcut pentru un bebeluș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x