Antena Căutare

Power Couple România – La bine și la greu, 7 februarie 2024. Daiana a răbufnit. Ce a putut să facă So încât să o enerveze teribil

Marea premieră Power Couple România – La bine și la greu a avut loc luni seară de la ora 20:30 pe Antena 1 și AntenaPlay. În cea de a treia ediție, telespectatorii au putut observa ce cuplu s-a situat pe ultimul loc la proba decisivă, dar și care cuplu a părăsit marea competiție.

colaj foto cu daiana anghel si sorin gonțea la emisiunea power couple romania Galerie
Daiana Anghel a răbufnit în ediția a treia e emisiunii Power Couple România | Antena 1

În cea de a treia ediție, telespectatorii au putut observa cum a decurs proba decisivă a primei etape, și anume: escaladarea podului suspendat la 30 de metri deasupra mării construit special pentru ei.

Proba de cuplu s-a desfășurat într-un peisaj spectaculos, pe înălțimile amețitoare ale insulei malteze, Gozo, unde partenerii au avut provocarea de a colecta simbolurile agățate pe pod, urmând ca apoi să le fie testată din nou memoria.

Provocările de care au parte cele nouă cupluri în Malta se văd doar la Power Couple România, luni, marți și miercuri pe Antena 1 și în AntenaPlay de la 20:30.

Citește și: Power Couple România – La bine și la greu, 7 februarie 2024. Roxana și Cătălin au dat dovadă de dexteritate pe podul suspendat

Iată cum s-au descurcat Daiana Anghel și Sorin Gonțea la prima probă de cuplu la 30 de metri deasupra mării!

Power Couple România – La bine și la greu, 6 februarie 2024. Daiana Anghel s-a enervat teribil pe Sorin

Cei doi și-au promis că nu vor fi ultimii, indiferent de ce se va întâmpla înainte să înceapă marea probă împreună.

Daiana a început să se automotiveze, dar și să anticipeze ceea ce s-ar putea întâmpla, așa că l-a avertizat pe soțul ei imediat:

„Iubire, te rog din suflet, că ești elefănțel! Nu mă zgudui pe scara aia, nu mișca scara aia. Iubire, să te concentrezi, că eu deja știu!” îi transmite cu multă ardoare.

Sorin îi răspunde imediat amuzat: „Ca o balerină o să fiu! Plutesc!”

Imediat după start, Daiana întâmpină o dificultate în a scoate simbolul din carabină și se enervează repede:

„Incredibil! Nu pot să scot mizeria asta infectă de pe ăsta. Incredibil! Uite-mă cum sunt deasupra canionului și eu nu pot să scot o mizerie, frate! Eu nu mă desprind cu o mână de ăsta! Deci lasă-mă! Mor!” striga Daiana cu nervi către So, care încerca să o liniștească și să îi arate cum se face.

Frica de înălțime și-a spus cuvântul, Daiana pierzându-și controlul asupra situației mai repede decât ar fi crezut inițial. De teamă, fosta prezentatoare TV, nici nu privea simbolurile pe care trebuia să le desprindă de locul în care erau agățate.

În tot acest timp, Sorin a dat dovadă de dexteritate și a luat cât de multe simboluri a putut și a pornit spre ea să o încurajeze. În aceeași idee a început să strige și Dani la ea pentru a-i sugera să folosească ambele mâini pentru că soțul ei nu o poate ajuta.

După ce Sorin i-a repetat de mai multe ori că trebuie să desprindă carabina mare, Daiana a înțeles într-un final, fiind uimită de motivul pentru care nu reușea să ia primul simbol.

„Indică-mi și mie: La ce te uiți când nu te uiți la simbol?” întreabă Dani curios.

Răspunsul ei nervos i-a amuzat pe bărbați. Aceasta a strigat clar și apăsat: „LA TINE!”.

„Nu am văzut asta până acum la niciun concurent. Pur și simplu refuză să se uite altundeva decât în fața ei! De departe cel mai vocal concurent de până acum: Daiana” spunea prezentatorul amuzat.

„Puteați și voi să puneți mai puține simboluri?!” strigă din nou Daiana cu putere.

După ce s-au intersectat, lucrurile s-au mai calmat, dar în defavoarea lor. Fosta prezentatoare l-a pus pe Sorin să nu se mai miște pentru a putea trece ea mai repede.

„Eu îl pun să stea când am eu treabă ca să nu mă dezechilibreze!” explica aceasta.

Ajunși înapoi pe pământ cei doi pleacă spre panou. Iată cum s-au descurcat și la această etapă.

Citește și: Power Couple România – La bine și la greu, 7 februarie 2024. Cum s-au descurcat Emi și Mădălina la 30 de metri deasupra mării

Rezultatul jocului

Această etapă se pare că a determinat-o pe Daiana să reacționeze într-un fel la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Iată cum a decurs jocul.

Daiana a pus la numărul 1- Familia, iar Cătălin a ales- Primul sărut. De la primele alegeri a izbucnit un dialog de-a dreptul savuros:

Daiana: „Mă tu ai luat-o razna? Băi băiatule, ți-am cunoscut părinții în 2016!”

So: „Dar eu nu trebuie să pun cronologia mea? Eu trebuie s-o pun pe a ta?”

Daiana: „Nu contează pe care părinți!” striga cu supărare.

La numărul 2, Sorin a ales- Prima noapte împreună, iar Daiana- Primul sărut.

Pentru numărul 3 Daiana a ales- Prima noapte împreună, iar soțul ei - Primul Te iubesc!

„Nu avem niciun punct, e clar! E la revedere! Nu are sens!” striga supărată femeia.

La numărul 4 ea a pus- Cadou, iar el- Mutatul împreună!

Daiana nu s-a mai putut controla și a răbufnit:

„Nu că îl crăp, îl arunc în ocean aici, deci mă întorc singură la vilă, jur! Deci îl crăp, îl desființez, îl omor! Prima ceartă? Ne-am certat înainte să ne mutăm împreună! Ești idiot?!” este replica care îi face pe bărbați să nu se mai miște din loc.

„Nu că i-a zdruncinat mințile podul ăla! (...) O să fim pe ultimul loc, uită-te tu la mine, te omor, te crăp” a mai adăugat aceasta.

Numărul 5 a fost primul număr care s-a dovedit a fi identic- Prima ceartă.

Numărul 6 a fost din nou cu ghinion, ea alegând- Primul Te iubesc, iar el- Cunoașterea părinților.

Numărul 7 a fost cu noroc, amândoi optând pentru- Vacanță.

Numărul 8 a provocat-o din nou pe Daiana să răbufnească. Sorin a ales- cadoul, iar ea- mutatul împreună.

„Cadoul mă? Păi ultima oară ne-am mutat împreună. Tu ești idiot? Te mai întreb o dată! Ești idiot? Ne-am mutat împreună în 2019 după cununia civilă când m-am mutat la Brașov! C-am dormit la tine nu înseamnă că ne-am mutat împreună măi băiatule! Îl omor! Satana nu mă duce astăzi în cele mai rele gânduri ale mele că îl omor!” striga Daiana plină de nervi.

Pe moment, Sorin nu a scos prea multe cuvinte, ci doar s-a ascuns în spatele lui Dani, dar la testimonial a recunoscut:

„Și când nu are dreptate, are dreptate!” a spus acesta stând cu mâinile în sân.

După proba nebună și plină de provocări, cuplul a acumulat doar 2 puncte.

Cei doi s-au luat în brațe la final comentând despre ziua de ieri în care și ea a greșit date importante din viața lor, dar și despre Dolores, fetița pe care Sorin a „născut-o”.

Citește și: Power Couple România – La bine și la greu, 6 februarie 2024. Emi, terifiat de intensitatea durerilor. Până la ce nivel a suportat

Marea premieră Power Couple România – La bine și la greu

Cea mai așteptată competiție a cuplurilor, prezentată de Dani Oțil, aliniază la start 9 perechi de vedete, gata să se întreacă pentru a obține titlul de primul Power Couple din România, dar și premiul cel mare, care poate ajunge până la 50.000 de euro.

Oana Matache și iubitul ei, Radu Siffredi, Emi (Noaptea Târziu) și soția lui, Mădălina, Tudor Ionescu (Fly Project) și soția lui, Ana, Chef Roxana Blenche și soțul ei, Cătălin, Daiana Anghel, consultant beauty, și soțul ei, Chef Sorin Gonțea, Lino Golden și logodnica lui, Delia, soții Gabriela și Cristi Iacob, CRBL și soția lui, Elena, soții Eliza și Cosmin Natanticu sunt cuplurile care vor trece prin probe dure, dar și situații comice, în reality show-ul ce duce tensiunea, drama și umorul la următorul nivel.

Cuplurile locuiesc în aceeași casă timp de mai multe săptămâni, iar fiecare etapă a concursului are trei tipuri de probe: cele pentru femei, înaintea cărora bărbații hotărăsc ce sume de bani investesc în capacitatea partenerelor de a trece proba, cele pentru bărbați, înaintea cărora decizia investiției este luată de către jumătățile feminine ale cuplurilor, și provocările pentru perechi.

Citește și: Power Couple România – La bine și la greu, 6 februarie 2024. Clasamentul cuplurilor. Care este perechea propusă spre eliminare

Probele netrecute atrag după sine pierderea banilor investiți, la finalul fiecărui ciclu două cupluri fiind propuse spre eliminare: cel care a acumulat cea mai mică sumă de bani după probele individuale și cel situat pe ultimul loc la proba pentru perechi. Eliminarea se va face în urma voturilor celorlalte cupluri, echipa care pleacă pierzând toți banii strânși până în acel moment. De cealaltă parte, perechile rămase în competiție își păstrează sumele acumulate de la o etapă la alta.

Power Couple România – La bine și la greu, 7 februarie 2024. Cum s-au descurcat Roxana Blenche și Cătălin la proba decis... Power Couple România – La bine și la greu, 7 februarie 2024. Oana Matache și Radu Siffredi, contraziceri la proba de cup...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x