Antena Căutare

Power Couple România – La bine și la greu, 7 februarie 2024. Cum s-au descurcat Emi și Mădălina la 30 de metri deasupra mării

Marea premieră Power Couple România – La bine și la greu a avut loc luni seară de la ora 20:30 pe Antena 1 și AntenaPlay. În cea de a treia ediție, telespectatorii au putut observa ce cuplu s-a situat pe ultimul loc la proba decisivă, dar și care cuplu a părăsit marea competiție.

colaj foto cu emi si poza cu dani otil la power couple romania Galerie
Emi a trecut prin emoții mari la proba podului suspendat, la Power Couple România | Antena 1

După una dintre cele mai așteptate probe, și anume când bărbații au intrat în sala de nașteri, a urmat o nouă provocare care i-a pus pe concurenți la treabă împreună de această dată.

În cea de a treia ediție, telespectatorii au putut observa cum a decurs proba decisivă a primei etape, și anume: escaladarea podului suspendat la 30 de metri deasupra mării construit special pentru ei.

Proba de cuplu s-a desfășurat într-un peisaj spectaculos, pe înălțimile amețitoare ale insulei malteze, Gozo, unde partenerii au avut provocarea de a colecta simbolurile agățate pe pod, urmând ca apoi să le fie testată din nou memoria.

Provocările de care au parte cele nouă cupluri în Malta se văd doar la Power Couple România, luni, marți și miercuri pe Antena 1 și în AntenaPlay de la 20:30.

Citește și: Power Couple România – La bine și la greu, 6 februarie 2024. Emi, terifiat de intensitatea durerilor. Până la ce nivel a suportat

Iată cum s-au descurcat Emi și Mădălina la prima probă de cuplu la 30 de metri deasupra mării!

Power Couple România – La bine și la greu, 6 februarie 2024. Emi și Mădălina, reacții savuroase pe podul suspendat

Primul cuplu care pleacă în aventura de astăzi este format din Emi și Mădălina. Cei doi s-au echipat corespunzător și au plecat cu zâmbetul pe buze spre prima probă pe care trebuie să o ducă la bun sfârșit împreună.

Deși Emi era mult mai timorat decât soția sa, bărbatul a încercat să afișeze cât a putut de mult o stare pozitivă, dar care s-a spulberat destul de repede.

Ajunși la fiecare capăt de pod, Emi și Mădălina au pornit cursa unul spre celălalt. Exact așa cum s-au așteptat, ea a fost prima care a reușit să ia primul simbol agățat, în timp ce lui Emi îi tremurau picioarele puternic.

Bărbatul o îndemna să nu se miște, motivând faptul că au destul timp, dar de fapt frica lui era că podul se balansează mult prea rău din cauza Mădălinei care se descurca extrem de bine.

Soția lui Emi a dat dovadă de o dexteritate ieșită din comun, în timp ce Emi abia se mișca, tremurând din toate încheieturile.

„Iubire, taci! Iubire, taci, te rog! Nu pot! Taci! Lasă-mă! Te iubesc!” striga Emi printre multele înjurături.

Mădălina nu se oprea totuși din vorbit, încercând să-l încurajeze în continuu, făcându-l pe bărbat să răbufnească din nou!

Dani a fost uluit de ceea ce se întâmplă și intervine:

„Mie îmi e puțin rușine, dragii mei. Dacă amândoi ar urla sau le-ar fi frică amândurora aș înțelege, dar faptul că lui îi este atât de teamă și se descurcă atât de prost față de Mădă... Mădă e de fier!”

„Iubire, lasă-mă puțin, numai taci din gură că mă distrugi!” a țipat din nou Emi cât a putut de tare.

Soția bărbatului a ajuns la celălalt capăt al podului cu zâmbetul pe buze și fără frică, în timp ce Emi era încă pe la jumătatea podului.

Imediat ce a luat și el ultimul simbol s-a întors înapoi la Mădălina, pregătindu-se de continuarea probei de astăzi.

„Ea era panseluță. Podul ăla mă mișca și pe mine în continuu că până să îmi găsesc eu echilibrul nu știam cum să fac! Mintea mea era praf” spunea Emi supărat la testimonial.

Citește și: Power Couple România – La bine și la greu, 6 februarie 2024. Radu Siffredi, momente de tortură. Cât a rezistat durerilor nașterii

Ajungând la următoarea etapă a probei, cei doi trebuie să atașeze simbolurile culese de pe pod pe tăblița unde sunt atașate numerele reprezentative celor mai importante momente din viața lor. Regula este ca amândoi să potrivească simbolurile și numerele identic, fără să tragă cu ochiul unul la celălalt.

Din nou, Mădălina s-a descurcat de minune, în timp ce Emi a întâmpinat dificultăți și de această dată.

Rezultatul acestui joc a fost următorul:

Mădalina a pus la numărul 1- Primul sărut, iar Emi a suprins-o plăcut făcând aceeași alegere.

La numărul 2, de asemenea, au ales identic, Prima noapte împreună.

Numărul 3 a reprezentat prima greșeală a acestei probe. Mădălina a ales- Prima ceartă, iar Emi- Cadou. Greșeala s-a dovedit a fi a soției de această dată.

De aici șirul evenimentelor s-a năruit. Emi a ales la numărul 4- Cearta, iar Mădălina- Familia.

La numărul 5 cuplul s-a redresat, amândoi alegând- ”Primul Te iubesc!

La numărul 6 a apărut o nouă eroare, Emi alegând- Familia, iar soția lui- Primul cadou.

Numărul 7 a fost cu noroc. Amândoi au ales- Mutatul împreună.

Ultimul număr a fost corect din partea amândurora, aceștia alegând cartonașul cu Prima Vacanță.

Citește și: Power Couple România – La bine și la greu, 6 februarie 2024. Natanticu a răbufnit! Durerile nașterii l-au îngenunchiat: Au, mami!

Astfel, proba de cuplu pentru Emi și Mădălina s-a terminat cu un număr de 5 puncte acumulate.

„Vreau să nu fim ultimii!” a fost dorința bărbatului la finalul probei.

Marea premieră Power Couple România – La bine și la greu

Cea mai așteptată competiție a cuplurilor, prezentată de Dani Oțil, aliniază la start 9 perechi de vedete, gata să se întreacă pentru a obține titlul de primul Power Couple din România, dar și premiul cel mare, care poate ajunge până la 50.000 de euro.

Oana Matache și iubitul ei, Radu Siffredi, Emi (Noaptea Târziu) și soția lui, Mădălina, Tudor Ionescu (Fly Project) și soția lui, Ana, Chef Roxana Blenche și soțul ei, Cătălin, Daiana Anghel, consultant beauty, și soțul ei, Chef Sorin Gonțea, Lino Golden și logodnica lui, Delia, soții Gabriela și Cristi Iacob, CRBL și soția lui, Elena, soții Eliza și Cosmin Natanticu sunt cuplurile care vor trece prin probe dure, dar și situații comice, în reality show-ul ce duce tensiunea, drama și umorul la următorul nivel.

Cuplurile locuiesc în aceeași casă timp de mai multe săptămâni, iar fiecare etapă a concursului are trei tipuri de probe: cele pentru femei, înaintea cărora bărbații hotărăsc ce sume de bani investesc în capacitatea partenerelor de a trece proba, cele pentru bărbați, înaintea cărora decizia investiției este luată de către jumătățile feminine ale cuplurilor, și provocările pentru perechi.

Citește și: Power Couple România – La bine și la greu, 6 februarie 2024. Cătălin, torturat de durerile nașterii. Ce i-a făcut Roxana Blenche

Probele netrecute atrag după sine pierderea banilor investiți, la finalul fiecărui ciclu două cupluri fiind propuse spre eliminare: cel care a acumulat cea mai mică sumă de bani după probele individuale și cel situat pe ultimul loc la proba pentru perechi. Eliminarea se va face în urma voturilor celorlalte cupluri, echipa care pleacă pierzând toți banii strânși până în acel moment. De cealaltă parte, perechile rămase în competiție își păstrează sumele acumulate de la o etapă la alta.

CRBL și Elena, primul cuplu propus spre eliminare la Power Couple România. Provocarea uriașă de diseară: proba podului s... Power Couple România – La bine și la greu, 7 februarie 2024. Cum s-au descurcat Roxana Blenche și Cătălin la proba decis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x