Antena Căutare

Warm-Up, episodul 5. Sorin Pârcălab, în dialog cu Doru Ivanov: Despre preludiu, la români

Toamna asta, Antena 1 îţi aduce primul show televizat de stand-up comedy: Stand-Up Revolution, jurizat de greii comediei româneşti - Teo, Vio, Costel şi Dan Badea. Misiunea lor este să găsească următoarea senzaţie în domeniu, un om capabil să ridice publicul în picioare la Sala Palatului.

Warm-Up, episodul 5. Sorin Pârcălab, în dialog cu Doru Ivanov: Despre preludiu, la români Galerie
Warm-Up, episodul 5. Sorin Pârcălab, în dialog cu Doru Ivanov: Despre preludiu, la români | Antena 1

Începând de vineri, 18 iunie 2021, pe Antena 1, un alt cunoscut al scenei de stand-up din România - Sorin Pârcălab - asigură încălzirea pentru Stand-Up Revolution cu mini show-ul Warm-Up, în care aduce alţi cunoscuţi ai comediei din România. Temele de discuţie sunt legate de noile marcaje de pe pachetele Durex, dar şi subiecte precum dragostea, diferenţe dintre femei şi bărbaţi sau superstiţiile românilor.

Citește și: Warm-Up, episodul 4. Sorin Pârcălab, în dialog cu Andrei Garici: Cum să devii influencer în România

La Warm-Up, publicul îi va mai vedea pe Cristian Manolescu, Alexandru Gheţan, Virgil Ciulin, Vlad Bieltz și Andrei Ungureanu.

Cele 10 pastile vor fi disponibile şi online, pe a1.ro şi pe cel mai urmărit canal din media românească de pe Youtube, iUmor.

Comedianții deja cunoscuți au fost provocați de Durex să aibă în focus trei mari criterii: Diametru, Lubrifiere, Grosime.

Sorin Pârcălab și Doru Ivanov – Despre preludiu, la români

O nouă încălzire, cu un invitat pe care Sorin Pârcălab nu l-a lăsat deloc rece: Doru Ivanov, actor, comediant, scenarist și finalist iUmor.

"Se spune despre români că sunt o națiune în cultura cărora nu există conceptul acesta de preludiu sofisticat, rafinat, că nu e timp…", și-a început Sorin Pârcălab pastila de încălzire, "Oare de ce?".

Citește și: Warm-Up, episodul 3. Sorin Pârcălab, în dialog cu Alex Mocanu: Despre grosime și cât de importantă este

"E istorică treaba asta, e adâncă, explicația pleacă cu mii de ani în spate. Pe noi ne-au cotropit toți, ne-au călcat tătarii, turcii, ne-au călcat toți și n-am avut timp. Noi am călcat pe teren fără încălzire, știi, noi am dat gol și-am plecat, mă rog, în principiu, am cam luat gol", a explicat Doru Ivanov.

Și uite-așa, Sorin Pârcălab și Doru Ivanov au luat-o la pas pe drumul istoriei preludiului.

"Crezi că e OK să ne apucăm de preludiu încă din trafic?", a întrebat gazda Warm-Up-ului.

"Nu-i OK. Adică pentru tine s-ar putea să fie OK, acum ar trebui să ai și niște geamuri mai fumurii, poate-i deranjezi pe alții, sunt camere... Mai bine, nu. Traficul e un fel de preludiu la o ceartă care urmează. Adică, după o oră și jumătate de stat bară la bară, ești în forma optimă să tragi un scandal acasă când ajungi, te-ai pregătit perfect, ești la nivelul la care trebuie".

Warm-Up, episodul 5. Doru Ivanov: "Eu dau gol și fug"

"Doru, tu ești un iubitor de preludiu?", a întrebat Sorin.

"Eu, după cum spuneam, sunt român. Eu dau gol și fug, dar dacă trebuie, facem și încălzire".

Sorin Pârcălab: "Eu am prieteni care se uită pe site-uri de vânzări mașini pentru preludiu".

"Da, pentru că înainte să ți-o tragă samsarul, trebuie să urmărești puțin care e situația cu mașina respectivă și dup-aia ți-o iei. Din păcate, acolo nu există protecție. Acolo, ți-o cam iei".

"Cât de importantă este protecția în timpul preludiului?".

"E ca la teatru. Mai întâi, tragi costumul pe cap, apoi, pe corp, e bine să joci și roluri, da".

"Dar e un rol principal, nu? Adică e nașpa să duci tava…", a completat Sorin.

"Nu tot timpul, nu tot timpul, numai să nu fi într-un rol secundar, să descoperi că e altcineva. Am întârziat odată la teatru, era cortina trasă, se jucase cu alt actor, nu cu mine, dup-aia a urmat o stagiune de plăți...".

Durex - "Găsește ce ți se potrivește"

Durex susține găsirea prezervativul potrivit în functie de 3 criterii și invită cumpărătorii să exploreze toată gama, sloganul fiind “Găsește ce ți se potrivește”.

La 25+ ani, într-o relație sau necăsătorit, ești în stadiul vieții în care te simți destul de încrezător în propria piele. Ai petrecut timp pentru a-ți da seama cine ești și ce îți place - de la mâncare, la haine, la hobby-uri și prin urmare, eștimai priceput în alegerile pe care le faci. Totuși, nu cumperi prezervative în același mod. Petreci foarte puțin timp pentru căutarea alternativelor, preferând să rămâi la o alegere de bază.

Atunci când totusi încerci mai multe prezervative, realizezi că povestea cu “Toate prezervativele sunt la fel” e istorie. Vei afla că există prezervative pentru toate situațiile, plăcerile, gusturile și chiar mărimile, din spusele profesioniștilor.

Dacă nu le-ai descoperit până acum, poate fi pentru că e posibil să nu fi căutat unde trebuia. Foarte puțini știu că prezervativele nu sunt doar o soluție de siguranță pentru a împiedica răspândirea bolilor cu transmitere sexuală sau pentru prevenirea unei sarcini nedorite.

Există prezervative special create pentru a îmbunătăți experiența sexuală. Pentru toți cei care se întreabă despre ce este vorba, Durex vine în ajutorul consumatorului prin introducerea unor noi simboluri pe ambalaj, ce îl vor ajuta pe consumator să își aleagă cu mai multă ușurință prezervativul potrivit.

În 2021, Durex are parte de un packaging redesign și vine în ajutorul cumparătorilor prin introducerea unor noi simboluri pe ambalaj, care arată diametrul, grosimea și gradul de lubriefere al prezervativelor din pachetul ales (DIAMETRU, LUBRIFIERE, GROSIME).

Warm-Up, episodul 4. Sorin Pârcălab, în dialog cu Andrei Garici: Cum să devii influencer în România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 8 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Alex Zlăvog
Hello Chef sezonul 7, 8 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Alex Zlăvog Sambata, 08.06.2024, 15:30
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x