Imagini în premieră din culisele show-ului „Prețul cel bun”. Cum l-a filmat Liviu Vârciu pe fiul lui Andrei Ștefănescu

Prezentatorii Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu filmează pentru show-ul „Prețul cel bun”, iar recent cei doi au dezvăluit imagini din culisele emisiunii.

Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu au dezvăluit o secvență din culisele filmărilor pentru show-ul „Prețul cel bun”

Antena 1

Liviu Vârciu a realizat un vlog într-o zi încărcată din viața lui. Printre activitățile pe care le-a realizat în acea zi s-a numărat și participarea la repetițiile pentru show-ul „Prețul cel bun”.

De cum a intrat în studio, Liviu Vârciu s-a întâlnit cu Andrei Ștefănescu și cu fiul acestuia. Primul lucru pe care l-a făcut Liviu Vârciu a fost să bată palma cu micuțul Ayan și să-l numească în glumă „ginerele lui”.

Apoi Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au demonstrat că sunt silitori în ceea ce privește repetițiile pentru show și că-și doresc ca apariția lor să fie fără de cusur. Cei doi s-au așezat unul lângă altul pe canapea, cu textul pe care aveau să-l spună la filmări și au început să repete de zor.

„Țineți-vă bine, începe show-ul câștigurilor nebune. Mașini, vacanțe și bani luați dintr-un tun: Începe „Prețul cel bun”, se aude spunând Andrei Ștefănescu.

Citește și: Primele imagini cu Liviu Vârciu de pe platoul de filmare de la "Prețul cel bun". Cum a fost surprins artistul

„Nu vă mai plictisim că așa o să stăm vreo 4 ore”, a spus ulterior Liviu Vârciu.

Apoi, Liviu Vârciu a filmat platoul în care se realizează show-ul „Prețul cel bun”. De asemenea, prezentatoul i-a filmat pe toți cei care apar în spatele camerelor de filmat.

„Vă salut, băieți! Bine ați venit la treabă!”, li s-a adresat Liviu Vârciu tuturor celor care fac posibilă aducerea show-ului pe micile ecrane. Printre persoanele pe care le-a filmat Liviu Vârciu s-a numărat celebrul cameraman Măciucă, pe care prezentatorul quiz show-ului l-a întrebat dacă s-a pregătit de filmări.

„Nu? Tu ai învățat? Ia să te ascult”, a spus în glumă operatorul.

Liviu Vârciu, alături de fiul lui Andrei Ștefănescu în culisele de la „Prețul cel bun”: „E ginerele meu”

Liviu Vârciu l-a filmat din nou pe micuțul Ayan, numindu-l „cel mai tare prezentator”.

„Bună seara, doamnelor și domnilor și bine v-am găsit aici la Prețul cel bun! Lângă mine îl am pe cel mai tare prezentator al vieții, Ayan (n.r. fiul lui Andrei Ștefănescu).

Citește și
Alexandra Ungureanu și mama ei cu rucsacele la picioare
Anca și Alexandra Ungureanu, replici dure la Asia Express. Ce i-a reproșat mama artistei
Anca și Alexandra Ungureanu, replici dure la Asia Express. Ce i-a reproșat mama artistei
Colaj cu Liviu Vârciu și Claudia Radu, la Prețul cel bun
Claudia Radu de la Chefi la cuțite a încercat să ghicească prețul unei tigăi la Prețul cel Bun. Cum s-a descurcat
Claudia Radu de la Chefi la cuțite a încercat să ghicească prețul unei tigăi la Prețul cel Bun. Cum s-a descurcat
emi si cuza cu trolerele inainte de plecarea la asia express sezon 4
Care este numele real al lui Cuza de la Asia Express sezon 4. Ce apare în buletinul lui
Care este numele real al lui Cuza de la Asia Express sezon 4. Ce apare în buletinul lui
Mai multe articole

„E ginerele meu”, a spus Liviu Vârciu ținându-l în brațe pe micuț. „Da” a răspuns fiul lui Andrei Ștefănescu, spre surprinderea lui Liviu Vârciu. „Ciudat, a fost de acord”, a glumit prezentatorul.

Liviu Vârciu a făcut această glumă, ținând cont de faptul că și el are o fiică de vârstă apropiată cu fiul lui Andrei Ștefănescu.

Prețul cel bun (The Price is Right) este o emisiune de divertisment, de tip concurs, în care participanții concurează pentru a câștiga premii în bani și produse, aproximând sau ghicind exact prețul unor produse prezentate.

Quiz show-ul folosește structura clasică a formatului, în care jucătorii ediției ce sunt selectați din public licitează prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă. Concurenții trebuie să ghicească valoarea premiilor într-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul, bucurându-se de un real succes. În România, Prețul cel bun va fi difuzat de Antena 1, începând cu această toamnă.

„Prețul cel bun” va putea fi văzut în curând pe Antena 1. În prezent, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au început filmările pentru quiz show.

Zodii norocoase în ziua de 21 septembrie 2021. 3 nativi care se vor bucura de reușite
Nativii se vor bucura de foarte multe surprize frumoase pe tot parcursul zilei. Se anunță o...
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021. Gemenii trebuie să aibă grijă de familie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021 spune că munca grea abia acum începe pentru Gemeni....
Ultimele știri