Căutare Live

Prețul cel bun, 1 aprilie 2022. Meseria pe care această concurentă o are a surprins pe toată lumea. Ce a zis Andrei

Iată că, emisiunea Prețul cel bun e plină de surprize pentru toată lumea. În această ediție, una dintre concurente a reușit să-l surprindă complet pe Andrei Ștefănescu.

Prețul cel bun, 1 aprilie 2022. Meseria pe care această concurentă o are a surprins pe toată lumea. Ce a zis Andrei

Antena 1

Una dintre concurentele de la Prețul cel bun, 1 aprilie 2022 a reușit să surprindă pe toată lumea cu meseria pe care o are. Aceasta l-a făcut pe Andrei Ștefănescu să rămână mut de uimire. Iată ce discuție au purtat cei doi.

Concurenta de la Prețul cel bun, 1 aprilie 2022, care a surprins cu meseria ei

Una dintre concurentele de la Prețul cel bun de astăzi a fost o adevărată surpriză pentru fanii emisiunii. Aceasta are o meserie frumoasă, despre care a vorbit cu Andrei Ștefănescu.

Citește și: Prețul cel bun, 31 martie 2022. Numele special al concurentului le-a atras atenția tuturor. "L-am nenorocit”. Ce a dezvăluit

„Ultimul concurent din această seară este Gabriela Rizea. Bine ai venit. Cu ce te ocupi?”, o întreabă Andre Ștefănescu pe concurentă.

„Sunt economist financiar bancar, lucrez într-o bancă”, răspunde concurenta Gabriela.

„Dăm credite?”, întreabă prezentatorul tv. „Dăm, facem și economisire”, răspunde ea.

„Ce faci în timpul liber?”, mai întreabă Andrei Ștefănescu. „Îmi place să călătoresc, sunt mamă a trei copii”, răspunde ea. „Ooo, îți ocupă tot timpul. Ce ai vrea să câștigi la noi?”, mai întreabă Andre Ștefănescu.

„O mașină de spălat vasele”, spune ea. „La 3 copii chiar îți trebuie o mașină de spălat vasele”, mai spune Andrei Ștefănescu.

Citește și: Prețul cel bun, 30 martie 2022. Concurentul care a avut un moment de sinceritate. “Pot să zic ceva?” Ce a urmat

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Și de data aceasta zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile. De la automobile, aparatură electrocasnică, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Prețul cel bun, 31 martie 2022. Numele special al concurentului le-a atras atenția tuturor. "L-am nenorocit”. Ce a ...
Ultimele știri
x