Căutare Live

Prețul cel bun, 11 noiembrie. Gabriel, tânărul pensionar care i-a uimit pe toți cu poveștile lui

În ediția 49 din Prețul cel bun, gazdele show-ului, Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu, nu doar că au oferit premii incredibile, dar au făcut și show, alături de concurenții lor. Gabriel Manole a venti pregătit să ia toate premiile.

Gabriel Manole a venit la Prețul cel bun însoțit de mulți prieteni și nu a putut să plece de lângă ei fără să bată palma cu toți. Când Andrei Ștefănescu l-a întrebat ce meserie are, Gabriel a răspuns că este tânăr pensionar, având doar 48 ani.

Antena 1

Gabriel Manole a venit la Prețul cel bun însoțit de mulți prieteni și nu a putut să plece de lângă ei fără să bată palma cu toți. Când Andrei Ștefănescu l-a întrebat ce meserie are, Gabriel a răspuns că este tânăr pensionar, având doar 48 ani.

Prezentatorului Andrei Ștefănescu nu i-a venit să creadă.

“N-ai cum să fii pensionar...Cu fața asta așa fragedă și de copilaș?”, spune Andrei Ștefănescu.

Gabriel i-a explicat că a reușit să iasă mai devreme la pensie pentru că a lucrat în MAI.

Gabriel, tânărul pensionar care a făcut senzație cu poveștile de pe vremea când era polițist

Se pare că ultimul concurent este cel dintâi pentru că a reușit să ghicească prețul cel bun la prima licitație pentru sacul de box.

Liviu Vârciu a avut câteva întrebări pentru el. Concurentul s-a declarat un tânăr și frumos pensionar. Gabriel vine din Sfântul Gheroghe, Covasna.

Citește și: Prețul cel bun, 10 noiembrie. Reacția lui Liviu Vârciu când a auzit ce meserie are Manuela, noua concurentă

“Am vegheat la liniștea oamenilor”, spune Gabriel.

“Să moară dracii dacă a fost vreunul liniștit până acum!”, a mai adăugat Liviu Vârciu.

Gabriel nu e o fire secretoasă și le-a spus deja tuturor ce pensie câștigă și cât timp a prins hoți și cât i-a păzit.

Tot ce trebuie să știi despre show-ul de pe Antena 1 Prețul cel bun

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1.

Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Citește și: Prețul cel bun, 10 noiembrie. Dezvăluirea lui Liviu Vârciu despre meseriile pe care le-a practicat înainte să devină celebru

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească.

În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Publicul de acasă poate juca Prețul cel Bun pe aplicația Antena 1 ( Google Play > https://bit.ly/3yNufQp / App Store https://apple.co/3fxFC7p), unde se organizează frecvent sondaje și se lansează provocări cu premii. La fel ca în platoul emisiunii, utilizatorii aplicației sunt puși în situația de a estima prețuri pentru a primi abonamente Antena PLAY și alte surprize.

Prețul cel bun, 11 noiembrie. Liviu Vârciu, gluma care a animat tot publicul de la Prețul cel bun... Prețul cel bun, 11 noiembrie. Patricia, concurenta pasionată de motoare, pregătită să câștige...
Ultimele știri
x