Antena Căutare

Prețul cel bun, 10 noiembrie. Dezvăluirea lui Liviu Vârciu despre meseriile pe care le-a practicat înainte să devină celebru

În ediția 48 din Prețul cel bun, gazdele show-ului, Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu, nu doar că au oferit premii incredibile, dar au făcut și show, alături de concurenții lor. Cristina a avut curaj să vorbească despre meseria ei

La următoarea licitație, după ce a pășit la pupitru și ultimul concurent, nea Marin, Andrei Ștefănescu a anunțat o trusă de cusut. Trusa de cusut conținea 21 de ațe, un metru de croitorie, nasturi, capse, ace de siguranță, ace de cusut și un degetar.

Antena 1

La următoarea licitație, după ce a pășit la pupitru și ultimul concurent, nea Marin, Andrei Ștefănescu a anunțat o trusă de cusut. Trusa de cusut conținea 21 de ațe, un metru de croitorie, nasturi, capse, ace de siguranță, ace de cusut și un degetar.

Licitația a fost câștigată de Cristina, o concurentă din București. Pe lângă trusa de cusut, a mai venit și bonusul în bani.

Ce alte meserii a avut Liviu Vârciu

Cristina a povestit că este viitoare asistentă medicală și că în prezent este menajeră, dar nu îi este rușine să recunoască acest lucru. Faptul că ea a fost foarte deschisă și a vorbit despre ea, l-a făcut și pe Liviu să fie la fel.

“Draga mea, muncim. Eu am lucrat la mobile, am fost șofer, am pus gresie. Adică ce vorbim? E o meserie. Important e că facem ceva”, a spus Liviu Vârciu.

Citește și: Prețul cel bun, 9 noiembrie. Concurenta norocoasă care și-a probat premiul imediat ce l-a câștigat. Despre ce premiu este vorba

Cristina a spus că doar ce a absolvit școala post-liceală de asistente și va deveni în curând asistentă.

“Am vrut mai mult să fiu un exemplu pentru copiii mei. Să le dau un exemplu cum că la vârsta aceasta pot să termin o școală și că fără școală nu poți să faci nimic în viață”, a mai adăugat Cristina.

Tot ce trebuie să știi despre show-ul de pe Antena 1 Prețul cel bun

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1.

Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Citește și: Prețul cel bun, 9 noiembrie. Concurentul cu nume nemaiauzit, moment pasional cu soția în direct. Ce îi spune Andrei Ștefănescu

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească.

În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Publicul de acasă poate juca Prețul cel Bun pe aplicația Antena 1 ( Google Play > https://bit.ly/3yNufQp / App Store https://apple.co/3fxFC7p), unde se organizează frecvent sondaje și se lansează provocări cu premii. La fel ca în platoul emisiunii, utilizatorii aplicației sunt puși în situația de a estima prețuri pentru a primi abonamente Antena PLAY și alte surprize.

Prețul cel bun, 10 noiembrie. Reacția lui Liviu Vârciu când a auzit ce meserie are Manuela, noua concurentă... Prețul cel bun, 11 noiembrie. Liviu Vârciu, gluma care a animat tot publicul de la Prețul cel bun...
Beneficiile consumului de aloe vera. Ce spun specialiștii
Specialiști spun care sunt beneficiile consumului de aloe vera asupra sănătății tale. Planta...
Horoscopul zilei de 21 martie 2023. Berbecii au nevoie de eliberare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 martie 2023 spune că Berbecii trebuie să fie atenți la ce le spune...
Parteneri
Ciorbă de post cu ciuperci și cartofi, gustoasă și hrănitoare
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x