Antena Căutare

Prețul cel bun, 12 noiembrie. Gluma lui Liviu Vârciu care a stârnit hohote de râs. Andrei a adus completări

În ediția 50 din Prețul cel bun, gazdele show-ului, Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu, nu doar că au oferit premii incredibile, dar au făcut și show, alături de concurenții lor. Gluma pe care Liviu Vârciu nu s-a putut abține să nu o facă.

colaj pretul cel bun Galerie
Liviu Vârciu a intrat din nou în scenă, pregătit cu bună-dispoziție pentru a-și încuraja concurenții dorinici de câștig. Înainte de a începe prim licitație, Liviu a avut de făcut niște precizări. | Antena 1

Liviu Vârciu a intrat din nou în scenă, pregătit cu bună-dispoziție pentru a-și încuraja concurenții dorinici de câștig. Înainte de a începe prim licitație, Liviu a avut de făcut niște precizări.

După ce le-a urat concurenților să îi bată norocul, Liviu a povestit că cei de acasă cred că

“Azi sunt rău. M-am decis”, a spus Liviu Vârciu.

Liviu Vârciu, prezentatorul pus pe șotii

“Vreau să nu mai creadă cei de acasă că la noi se câștigă pe ochi frumoși. Așa că astăzi nu vreau să veniți cu lugu-lugu”, a mai adăugat îndrăgitul prezentator.

“Când câștigi ceva și e ușor, e suspect. Tre să muncești, tre să transpire, tre să ted ai cu capul de pereți, să sati vreo 2-3 săptămâni, împingi vagoane, să dai cu sapa. (…) Dacă iei așa ușor, imediat îi mănâncă pe unii pizma”, a mai zis Liviu.

Citește și: Prețul cel bun, 10 noiembrie. Reacția lui Liviu Vârciu când a auzit ce meserie are Manuela, noua concurentă

“Îi roade pizma!”, a completat Andrei Ștefănescu.

“Așa că de astăzi, eu o să fiu cu ochii pe voi. La noi o să se muncească greu, o să fie complicat”, a mai zis Liviu.

Tot ce trebuie să știi despre show-ul de pe Antena 1 Prețul cel bun

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1.

Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească.

Citește și: Prețul cel bun, 10 noiembrie. Dezvăluirea lui Liviu Vârciu despre meseriile pe care le-a practicat înainte să devină celebru

În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Publicul de acasă poate juca Prețul cel Bun pe aplicația Antena 1 ( Google Play > https://bit.ly/3yNufQp / App Store https://apple.co/3fxFC7p), unde se organizează frecvent sondaje și se lansează provocări cu premii. La fel ca în platoul emisiunii, utilizatorii aplicației sunt puși în situația de a estima prețuri pentru a primi abonamente Antena PLAY și alte surprize.

Prețul cel bun, 11 noiembrie. Patricia, concurenta pasionată de motoare, pregătită să câștige... Prețul cel bun, 12 noiembrie. Valeriu, concurentul care i-a amintit lui Liviu Vârciu de trupa L.A....

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Preţul cel bun sezonul 5, 20 octombrie 2023. Diana a pierdut o vacanță în Cappadocia! Preţul cel bun sezonul 5, 20 octombrie 2023. Diana a pierdut o vacanță în Cappadocia! Vineri, 20.10.2023, 19:00
Video recomandate
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 2, episodul 27, 30 noiembrie 2023. Alice nu vrea să facă testul de paternitate sugerat de Petru: Știu că ești capabilă de orice!
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 2, episodul 27, 30 noiembrie 2023. Alice nu vrea să facă testul de paternitate sugerat de Petru: Știu că ești capabilă de orice! Joi, 30.11.2023, 20:43
Quiz show-ul Prețul cel bun revine cu un nou sezon la Antena 1! Când va fi difuzată emisiunea și ce surprize aduce

Quiz show-ul Prețul cel bun revine cu un nou sezon la Antena 1! Când va fi difuzată emisiunea și ce surprize aduce

Începând de astăzi, quiz show-ul Prețul cel bun continuă pe Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii. Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii se vor putea bucura de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Luni, 04.09.2023, 12:28
Prețul cel bun, 20 iunie 2022. Cum l-a "ajutat" o concurentă pe Andrei Ștefănescu să facă un exercițiu de dicție

Prețul cel bun, 20 iunie 2022. Cum l-a "ajutat" o concurentă pe Andrei Ștefănescu să facă un exercițiu de dicție

În ediția de Prețul cel bun de pe 20 iunie 2022 au venit noi concurenți dornici să câștige cât mai multe premii valoroase. Printre ei s-a numărat și Nicoleta Șușnea, consilier în vânzări, care a intrat și în finală.

Luni, 20.06.2022, 12:49
Prețul cel bun, 17 iunie 2022. Meseria „nobilă” pe care o practică un concurent: „E o nevoie mare de astfel de oameni”

Prețul cel bun, 17 iunie 2022. Meseria „nobilă” pe care o practică un concurent: „E o nevoie mare de astfel de oameni”

În ediția de Prețul cel bun de pe 17 iunie 2022 au venit noi concurenți dornici să câștige cât mai multe premii valoroase. Printre ei s-a numărat și Cosmin, un tânăr care are o meserie „nobilă”.

Vineri, 17.06.2022, 18:08
Prețul cel bun, 16 iunie 2022. Claudia Ciobanu i-a uimit pe prezentatori cu declarațiile ei. „Sunt singură și disponibilă”

Prețul cel bun, 16 iunie 2022. Claudia Ciobanu i-a uimit pe prezentatori cu declarațiile ei. „Sunt singură și disponibilă”

Noi concurenți dornici să câștige cât mai multe premii valoroase. Printre ei s-a numărat Claudia Ciobanu, fostă concurentă la Mireasa.

Joi, 16.06.2022, 18:07
Ultimele știri
x