Căutare Live

Prețul cel bun, 12 noiembrie. Maria, concurenta care l-a supărat pe Liviu Vârciu. Care a fost motivul

În ediția 50 din Prețul cel bun, gazdele show-ului, Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu, nu doar că au oferit premii incredibile, dar au făcut și show, alături de concurenții lor. Maria l-a supărat pe Liviu Vârciu.

Maria, concurenta care a menționat la început că este actriță de profesie și că doar ce a absolvit facultatea, a reușit să se apropie cel mai mult de prețul cel bun al unui joc de bowling în miniatură la cea de-a doua licitație.

Antena 1

Maria, concurenta care a menționat la început că este actriță de profesie și că doar ce a absolvit facultatea, a reușit să se apropie cel mai mult de prețul cel bun al unui joc de bowling în miniatură la cea de-a doua licitație.

Tânăra concurentă a venit în grabă lângă Liviu Vârciu, fără să știe că acesta avea să se supere pe ea de îndată. Liviu a întrebat-o dacă i-a văzut filmul, referindu-se la noul său film, Zăpadă, Ceai și Dragoste.

Maria, concurenta care l-a supărat pe Liviu Vârciu

Maria i-a mărturisit că încă nu, dar are de gând să îl vadă în curând.

“O să îl văd! Promit!”, spune Maria.

“Între noi doi totul s-a terminat în momentul ăsta. Nici nu te mai întreb nimic. Cum să nu vezi capodopera, nebunia?”, i-a zis Liviu concurentei.

Citește și: Prețul cel bun, 10 noiembrie. Reacția lui Liviu Vârciu când a auzit ce meserie are Manuela, noua concurentă

“Cu siguranță o să îl văd”, a mai adaugat Maria, încercând să îl împace.

“Luam și eu 1 leu. Te mai duceai tu, poc, mai încasam și eu un leu. Aia e”, spune Liviu.

“Îți promit! Pe cuvântul meu!”, a mai adăugat Maria încercând să fie și mai convingătoare.

Tot ce trebuie să știi despre show-ul de pe Antena 1 Prețul cel bun

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1.

Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Citește și: Prețul cel bun, 10 noiembrie. Dezvăluirea lui Liviu Vârciu despre meseriile pe care le-a practicat înainte să devină celebru

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească.

În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Publicul de acasă poate juca Prețul cel Bun pe aplicația Antena 1 ( Google Play > https://bit.ly/3yNufQp / App Store https://apple.co/3fxFC7p), unde se organizează frecvent sondaje și se lansează provocări cu premii. La fel ca în platoul emisiunii, utilizatorii aplicației sunt puși în situația de a estima prețuri pentru a primi abonamente Antena PLAY și alte surprize.

Prețul cel bun, 12 noiembrie. Valeriu, concurentul care i-a amintit lui Liviu Vârciu de trupa L.A.... Prețul cel bun, 15 noiembrie. Liviu Vârciu „i-a găsit” iubită lui Andrei Ștefănescu. Ce a spus un concurent despre amica...
Ultimele știri
x