Antena Căutare

Prețul cel bun, 13 decembrie. Motivul pentru care Andrei Ștefănescu îl întreabă pe acest concurent ce număr poartă la încălțăminte

Andrei Ștefănescu a fost surprins de înălțimea unui concurent de la Prețul cel bun, 13 decembrie, care măsoară peste 2 metri.

Prețul cel bun, 13 decembrie. Motivul pentru care Andrei Ștefănescu îl întreabă pe acest concurent ce număr poartă la încălțăminte

Antena 1

Andrei Ștefănescu a fost surprins de înălțimea unui concurent care a venit în emisiune alături de iubita lui. Prezentatorul tv l-a întrebat care este înălțimea sa, iar răspunsul l-a luat prin surprindere.

Concurentul de la Prețul cel bun, 13 decembrie 2021, care l-a surprins pe Andrei Ștefănescu cu înălțimea lui

Andrei Ștefănescu a fost surprins de înălțimea unui concurent de la Prețul cel bun 2021. Iată ce i-a spus prezentatorul tv concurentului:

Citește și: Prețul cel bun, 10 decembrie 2021. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au fost uluiți de dezvăluirile unei concurente

„Domnul Alexandru Șerbănescu, vino în platou. Spune-mi cât porți mai întâi la pantofi”, spune Andrei Ștefănescu.

„48 și jumătate”, răspunde concurentul.

„Ce sport ai făcut?”, întreabă Andrei Ștefănescu.

„Handball am făcut. am 2 metri în cap. Nu prea mă pricep la prețuri”, spune Alexandru.

„Ce nu m-o fi dat și pe mine la Handball, eu trebuia să am trup de doi metri și ceva...”, spune și Liviu Vârciu.

Citește și: Prețul cel bun, 9 decembrie 2021. Un concurent l-a „speriat” pe Liviu Vârciu cu reacția sa. Ce a făcut

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Publicul de acasă poate juca Prețul cel Bun pe aplicația Antena 1 ( Google Play > https://bit.ly/3yNufQp / App Store https://apple.co/3fxFC7p), unde se organizează frecvent sondaje și se lansează provocări cu premii. La fel ca în platoul emisiunii, utilizatorii aplicației sunt puși în situația de a estima prețuri pentru a primi abonamente Antena PLAY și alte surprize.

Prețul cel bun, 13 decembrie. Ce pensie mică are această concurentă. Liviu Vârciu a fost surprins când a aflat ce meseri... Prețul cel bun, 14 decembrie. Andrei, concurentul care a mărturisit că are cea mai periculoasă meserie. Cu ce se ocupă...
Stratul de ceară de pe mere. Ce spun specialiștii despre el și cum poate fi eliminat
Fructele din supermarketuri sunt frumoase. Au o formă atât de uniformă, sunt atât de...
Horoscopul zilei de 23 martie 2023. Racii au parte de o zi minunată. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 23 martie 2023 spune că Racii se vor bucura de clipe și momente care le vor...
Parteneri
Icre de fasole cu ceapă caramelizată. Rețetă delicioasă de post
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x