Antena Căutare

Prețul cel bun, 14 octombrie. Concurenta de la Prețul cel bun care l-a luat prin surprindere pe Andrei Ștefănescu cu tatuajele ei

Prețul cel bun e o emisiune care te poate lua prin surprindere în orice moment. Iată că în ediția din 14 octombrie, una dintre cocnurentele care au participat l-au surprins pe Andrei Ștefănescu.

Concurenta de la Prețul cel bun care s-a tatuat pe corp la vârsta de 50 de ani pentru că nu vrea să regrete nimic din această viață

Antena 1

Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu au fost luați prin surprindere de una dintre concurente, după ce aceasta le-a spus vârsta ei și când și-a făcut tatuajele.

Concurenta de la Prețul cel bun, 14 octombrie 2021, care a început să-și facă tatuaje după 50 de ani

Una dintre concurentele de la Prețul cel bun i-a luat prin surprindere pe Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu, în ediția din 14 octombrie. Femeia, de profesie actriță, a declarat că a început să-și facă tatuajele la o vârstă destul de înaintată, spunând că motivul a fost că nu ar mai avea timp să le regrete.

Citește și: Prețul cel bun, 13 octombrie. Concurenta care i-a spus lui Andrei Ștefănescu să nu așeze lângă ea. Care a fost motivul

„E timpul să facem câțiva români fericiți în această seară. Mă uit să văd, Violeta Niculae. Sărut mâna, îmi place look-ul din această seară. Și tatuajele”, spune Andrei Ștefănescu.

„Da, sunt cu idolul meu, Charlie Chaplin”, îi răspunde concurenta.

„Pe la ce vârstă v-ați făcut tatuajele acestea?”, o întreabă Andrei Ștefănescu.

„La a doua jumătate de secol am început”, mai spune concurenta.

„Wow, așa rapid”, spune Andrei Ștefănescu.

„Păi, da, că nu mai am timp să le regret. Am venit să mă distrez, că-mi este dor să mă distrez”, spune concurenta.

Citește și: Prețul cel bun, 12 octombrie. Liviu Vârciu, surprins de o concurentă: „Ziceam că stau rău din Valea Ciorii, dar voi din Boțârlău”

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Publicul de acasă poate juca Prețul cel Bun pe aplicația Antena 1, unde se organizează frecvent sondaje și se lansează provocări cu premii. La fel ca în platoul emisiunii, utilizatorii aplicației sunt puși în situația de a estima prețuri pentru a primi abonamente Antena PLAY și alte surprize.

Prețul cel bun, 13 octombrie. Liviu Vârciu, „supărat” pe profesia unei concurente de la Prețul cel bun: „De 10 ani te ur... Prețul cel bun, 14 octombrie. Povestea de viață marcantă a unei concurente de la Prețul cel bun. „Am învățat să mă bucur...

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Horoscopul săptămânii 5 decembrie – 11 decembrie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Horoscopul săptămânii 5 decembrie – 11 decembrie 2022 aduce griji pe plan financiar pentru...
Horoscopul zilei de 6 decembrie 2022. Taurii își vor cumpăra o casă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 decembrie 2022 spune că Taurii își vor cumpăra o casă. Nativii acestei...
Parteneri
Fursecuri Linzer. Rețetă de fursecuri umplute cu gem
Catine.ro
Ultimele știri
x