Antena Căutare

Prețul cel bun, 12 octombrie. Liviu Vârciu, surprins de o concurentă: „Ziceam că stau rău din Valea Ciorii, dar voi din Boțârlău”

Liviu Vârciu a fost surprins de o concurentă cu privire la originile sale. Alexandra Popovici vine din Boțârlău, iar prezentatorul tv a avut câte ceva de spus despre satul din care provine ea.

Concurenta Alexandra căreia i-a fost dezvăluită originea. Provine dintr-un sat din Județul Vrancea care a fost subiect de discuție la Prețul cel bun

Antena 1

Concurenta Alexandra Popovici l-a luat prin surprindere pe Liviu Vârciu la Prețul cel bun, 12 octombire, atunci când i-a zis de unde provine.

Concurenta Alexandra Popovici de la Prețul cel bun l-a surprins pe Liviu Vârciu cu originile sale

Liviu Vârciu a fost luat prin surprindere de una dintre concurentele de la Prețul cel bun, după ce i-a spus din ce zonă vine și cum se numește satul din care ea provine. Deși inițial a zis că ea e din București, unul dintre prietenii care au susținut-o în emisiune a dat-o de gol și a zis din ce sat a venit ea.

Citește și: Prețul cel bun, 12 octombrie. Concurenta care l-a făcut pe Liviu Vârciu să exclame: „Unde ai fost până acum? Aveam nevoie de tine”

„Avem loc liber, avem nevoie de un concurent. Alexandra Popovici. Bine ai venit”, anunță Andrei Ștefănescu.

„De unde ești, Alexandra?”, o întreabă Liviu Vârciu.

„Din București”, spune, dar este corectată de prietenii susținători ai ei.

„Din Boțârlău? Ce e Boțârlău?”, o întreabă Liviu Vârciu.

„E un sat din Județul Vrancea”, spune ea.

„Și se numește Boțârlău? Și eu ziceam că eu stau rău pe Valea Ciorii, dar la voi și mai rău la Boțârlău. După o sticlă de vin...”, spune Liviu Vârciu.

Citește și: Prețul cel bun, 11 octombrie. Concurentul în vârstă de 80 de ani care a amuzat tot platoul. Ce i-a spus prezentatorului tv

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Publicul de acasă poate juca Prețul cel Bun pe aplicația Antena 1, unde se organizează frecvent sondaje și se lansează provocări cu premii. La fel ca în platoul emisiunii, utilizatorii aplicației sunt puși în situația de a estima prețuri pentru a primi abonamente Antena PLAY și alte surprize.

Prețul cel bun, 12 octombrie. Concurenta care l-a făcut pe Liviu Vârciu să exclame: „Unde ai fost până acum? Aveam nevoi... Prețul cel bun, 13 octombrie. Concurenta care i-a spus lui Andrei Ștefănescu să nu așeze lângă ea. Care a fost motivul...
Procrastinarea poate fi un semn al problemelor serioase de sănătate. Află explicațiile specialiștilor
Procrastinarea poate fi un semn al problemelor serioase de sănătate, spun experții. Însă ce...
Horoscopul zilei de 29 ianuarie 2023. Peștii au parte de câștiguri financiare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 ianuarie 2023 vine cu vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Parteneri
Metode sustenabile pentru a slăbi sănătos. Ce sfaturi îți recomandă dieteticienii
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x