Căutare Live

Prețul cel bun, 15 octombrie. Iuliana Luciu a purtat o ținută de vis care i-a pus în evidență silueta perfectă

Iuliana Luciu a purtat o ținută de vis la Prețul cel bun, 15 octombrie, care i-a pus în evidență silueta perfectă. Vedeta a arătat impecabil.

Iuliana Luciu arată superb într-o rochie care i-a pus în evidență siueta perfectă, la Prețul cel bun, 15 octombrie

Antena 1

Iuliana Luciu impresionează de fiecare dată cu aparițiile sale provocatoare din cadrul emisiunii Prețul cel Bun, însă de data aceasta a surprins pe toată lumea cu o rochie superbă.

Iuliana Luciu, apariția de vis de la Prețul cel bun, 15 octombrie. Rochia care i-a pus în evidență silueta

Iuliana Luciu este o apariție deosebită și surprinde pe toată lumea cu piesele vestimentare la care apelează, dar și cu frumusețea deosebită. Aceasta reușește să lase cu gura căscată de fiecare dată publicul masculin și să îmbrace cele mai provocatoare ținute, care îi scot în evidență cele mai frumoase forme ale corpului.

Citește și: Prețul cel bun, 15 octombrie. Liviu Vârciu și o concurentă din emisiune, replici amuzante. Despre ce au vorbit

În ediția 30 a show-ului Prețul cel Bun, coprezentatoarea a uimit pe toată lumea din nou cu decolteul său abisal. De asemenea, aceasta a adus cea de-a doua licitație din această seară. Este clar faptul că Iuliana Luciu este una dintre cele mai frumoase prezențe feminine din showbiz-ul românesc, iar reacțiile publicului au fost incredibile.

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Citește și: Prețul cel bun, 13 octombrie. Concurenta care l-a făcut pe Andrei Ștefănescu să râdă și să spună: „Trăiesc în lux”

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Publicul de acasă poate juca Prețul cel Bun pe aplicația Antena 1, unde se organizează frecvent sondaje și se lansează provocări cu premii. La fel ca în platoul emisiunii, utilizatorii aplicației sunt puși în situația de a estima prețuri pentru a primi abonamente Antena PLAY și alte surprize.

Citește și
Ana Maria Calița, pe scena iUmor 2021
iUmor, 5 decembrie 2021. Ana Maria Calița, dezvăluiri despre fosta relație. Momentul care a stârnit hohote de râs
iUmor, 5 decembrie 2021. Ana Maria Calița, dezvăluiri despre fosta relație. Momentul care a stârnit hohote de râs
andrada si victor se tin de mana in platoul mireasa sezon 4
Ce au postat Andrada și Victor la câteva ore după ce au fost eliminați de la Mireasa. Una dintre postări e comună
Ce au postat Andrada și Victor la câteva ore după ce au fost eliminați de la Mireasa. Una dintre postări e comună
colaj de imagini cu tanarul cuza de la asia express in bucataria chefi la cutite si la neatza
Cuza de la Asia Express iubește din nou? Cum arată tânăra despre care presa scrie că îi e iubită și s-au mutat împreună
Cuza de la Asia Express iubește din nou? Cum arată tânăra despre care presa scrie că îi e iubită și s-au mutat împreună
Mai multe articole
Prețul cel bun, 15 octombrie. Liviu Vârciu și o concurentă din emisiune, replici amuzante. Despre ce au vorbit... Prețul cel bun, 15 octombrie. Concurenta pentru care Liviu Vârciu a spus: „Dacă ar fi fost aici Nea Mărin v-ar fi iubit”...
Ultimele știri