Antena Căutare

Prețul cel bun, 13 octombrie. Concurenta care l-a făcut pe Andrei Ștefănescu să râdă și să spună: „Trăiesc în lux”

Andrei Ștefănescu a fost luat prin surprindere de o concurentă de la Prețul cel bun, după ce i-a spus că a fi singur uneori poate fi un lux.

Andrei Ștefănescu a fost luat prin surprindere de o concurentă de la Prețul cel bun, 13 octombrie. Ce i-a spus aceasta Galerie
Andrei Ștefănescu a fost luat prin surprindere de o concurentă de la Prețul cel bun, 13 octombrie. Ce i-a spus aceasta | Antena 1

Concurenta Alexandra care i-a spus lui Andrei Ștefănescu un lucru care l-a uimit cu adevărat. Aceasta i-a spus că uneori singurătatea este un lux, iar în acel moment, prezentatorul tv a ținut să îi spună ceva.

Concurenta care l-a făcut pe Andrei Ștefănescu să zică că trăiește în lux și opulență, la Prețul cel bun, 13 octombrie

O concurentă de la Prețul cel bun, 13 octombrie, l-a luat prin surprindere pe Andrei Ștefănescu, după ce i-a spus că este singură și simte că e cel mai frumos lucru să fii așa.

„Alexandra! Cu ce vă ocupați, doamnă?”, spune Andrei Ștefănescu.

„Registrator medical”, spune concurenta.

„Țineți registrele”, spune Andrei Ștefănescu.

„Da, internări, externări”, spune concurenta.

Citește și: Prețul cel bun, 12 octombrie. Liviu Vârciu, surprins de o concurentă: „Ziceam că stau rău din Valea Ciorii, dar voi din Boțârlău”

„Cred că ați avut treabă multă”, spune Andrei Ștefănescu.

„V-ați luat liber de la muncă?”, o întreabă Andrei Ștefănescu.

„Sunt în concediu”, spune concurenta.

„Aaa și ați venit să ne luați premiile”, spune Andrei Ștefănescu.

„Dacă nu câștig, măcar v-am cunoscut”, spune concurenta.

„Alexandra, ai 1000 lei cash. Felicitări. Ești măritată?, o întreabă Liviu Vârciu.

„Divorțată, din păcate”, spune concurenta.

Citește și: Prețul cel bun, 11 octombrie. Concurentul în vârstă de 80 de ani care a amuzat tot platoul. Ce i-a spus prezentatorului tv

„Cum adică din păcate?”, spune Liviu Vârciu.

„Sau din fericire, să fii singur este un lux”, spune concurenta.

„I-auzi, eu trăiesc în lux și opulență”, spune Andrei Ștefănscu.

„Am 2 copii”, spune concurenta.

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Publicul de acasă poate juca Prețul cel Bun pe aplicația Antena 1, unde se organizează frecvent sondaje și se lansează provocări cu premii. La fel ca în platoul emisiunii, utilizatorii aplicației sunt puși în situația de a estima prețuri pentru a primi abonamente Antena PLAY și alte surprize.

Prețul cel bun, 13 octombrie. Concurenta care i-a spus lui Andrei Ștefănescu să nu așeze lângă ea. Care a fost motivul... Prețul cel bun, 13 octombrie. Liviu Vârciu, „supărat” pe profesia unei concurente de la Prețul cel bun: „De 10 ani te ur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Preţul cel bun sezonul 5, 20 octombrie 2023. Diana a pierdut o vacanță în Cappadocia! Preţul cel bun sezonul 5, 20 octombrie 2023. Diana a pierdut o vacanță în Cappadocia! Vineri, 20.10.2023, 19:00
Ai un 2024 fabulos în AntenaPLAY
Video recomandate
Medicool sezonul 6, 24 februarie 2024. Metalele grele ascunse în alimente
Medicool sezonul 6, 24 februarie 2024. Metalele grele ascunse în alimente Sambata, 24.02.2024, 13:00
Quiz show-ul Prețul cel bun revine cu un nou sezon la Antena 1! Când va fi difuzată emisiunea și ce surprize aduce

Quiz show-ul Prețul cel bun revine cu un nou sezon la Antena 1! Când va fi difuzată emisiunea și ce surprize aduce

Începând de astăzi, quiz show-ul Prețul cel bun continuă pe Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii. Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii se vor putea bucura de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Luni, 04.09.2023, 12:28
Prețul cel bun, 20 iunie 2022. Cum l-a "ajutat" o concurentă pe Andrei Ștefănescu să facă un exercițiu de dicție

Prețul cel bun, 20 iunie 2022. Cum l-a "ajutat" o concurentă pe Andrei Ștefănescu să facă un exercițiu de dicție

În ediția de Prețul cel bun de pe 20 iunie 2022 au venit noi concurenți dornici să câștige cât mai multe premii valoroase. Printre ei s-a numărat și Nicoleta Șușnea, consilier în vânzări, care a intrat și în finală.

Luni, 20.06.2022, 12:49
Prețul cel bun, 17 iunie 2022. Meseria „nobilă” pe care o practică un concurent: „E o nevoie mare de astfel de oameni”

Prețul cel bun, 17 iunie 2022. Meseria „nobilă” pe care o practică un concurent: „E o nevoie mare de astfel de oameni”

În ediția de Prețul cel bun de pe 17 iunie 2022 au venit noi concurenți dornici să câștige cât mai multe premii valoroase. Printre ei s-a numărat și Cosmin, un tânăr care are o meserie „nobilă”.

Vineri, 17.06.2022, 18:08
Prețul cel bun, 16 iunie 2022. Claudia Ciobanu i-a uimit pe prezentatori cu declarațiile ei. „Sunt singură și disponibilă”

Prețul cel bun, 16 iunie 2022. Claudia Ciobanu i-a uimit pe prezentatori cu declarațiile ei. „Sunt singură și disponibilă”

Noi concurenți dornici să câștige cât mai multe premii valoroase. Printre ei s-a numărat Claudia Ciobanu, fostă concurentă la Mireasa.

Joi, 16.06.2022, 18:07
Ultimele știri
x