Antena Căutare

Prețul cel bun, 16 iunie 2022. Claudia Ciobanu i-a uimit pe prezentatori cu declarațiile ei. „Sunt singură și disponibilă”

Noi concurenți dornici să câștige cât mai multe premii valoroase. Printre ei s-a numărat Claudia Ciobanu, fostă concurentă la Mireasa.

Colaj cu Claudia Ciobanu, la Prețul cel bun Galerie
Claudia Ciobanu a venit la Prețul cel bun 2022 | Antena 1

Concurenții au impresionat cu aparițiile și poveștile lor de viață, dar și cu capacitatea de a ghici prețurile produselor. Ca în fiecare ediție, Andrei Ștefănescu a dorit să afle cât mai multe informații despre concurenții care au pășit în platoul de la Prețul cel bun.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Maria Pop, care vine din Cluj Napoca, Anghel Radu, care vine tot din Cluj Napoca, Claudia Ciobanu, care vine din Oradea, și Bianca Dinu, care vine din Brașov, au fost primii 4 concurneți ai noii ediții de Prețul cel bun.

Pe Claudia Ciobanu mulți o știu de la reality show-ul matrimonial Mireasa. S-a declarat singură și disponibilă, iar în 2023, ea a postat o imagine alături de tatăl său, pe care l-a numit "regele meu".

Citește și: Mireasa sezon 2. Claudia a împlinit 34 de ani. Cum s-a fotografiat în brațele iubitului ei și ce rochie a îmbrăcat

Claudia Ciobanu, concurentă la Prețul cel bun

„Am venit din Oradea, sunt solistă, cânt muzică de petrecere, muzică populară”, a spus Claudia Ciobanu.

„Mă uitam la mâna ta. Singurică?”, a întrebat Andrei Ștefănescu.

„Singură și disponibilă. Am avut o relație cu logodnă care s-a încheiat!”, a spus Claudia Ciobanu.

„E bine și așa. „Mulți ani trăiască, mulți ani trăiască! E ceva oficial. Nu susținem despărțirile, dar ne bucurăm pentru libertate. Poate câștigi o vacanță, sau un microfon pentur cântările tale”, i-au spus prezentatorii de la Prețul cel bun, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu.

Cei 4 concurneți au avut de licitat pentru 2 kilograme de macarons.

Maria a estimat cele 2 kilograme de macarons la 149 de lei, Anghel a licitat suma de 120 de lei, Claudia a spus că cele 2 kilograme de desert costă 125,iar Bianca a ascultat sfatul prietenilor care o susțineau și a spus că produsul costă 245 de lei.

Bianca a ghicit suma exactă a produsului și a obțiinut 1000 de lei bonus.

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Și de data aceasta zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile. De la automobile, aparatură electrocasnică, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig.

Citește și: Prețul cel bun, 17 mai 2022. Andreea a impresionat cu frumusețea ei. Cum a reacționat Andrei Ștefănescu când a văzut-o

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Prețul cel bun, 15 iunie 2022. Andrei Ștefănescu, uluit de pasiunea uneia dintre concurente. Cu ce se ocupă... Prețul cel bun, 17 iunie 2022. Meseria „nobilă” pe care o practică un concurent: „E o nevoie mare de astfel de oameni”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Preţul cel bun sezonul 5, 20 octombrie 2023. Diana a pierdut o vacanță în Cappadocia! Preţul cel bun sezonul 5, 20 octombrie 2023. Diana a pierdut o vacanță în Cappadocia! Vineri, 20.10.2023, 19:00
Ai un 2024 fabulos în AntenaPLAY
Video recomandate
iUmor sezonul 16, 25 februarie 2024. Dan Badea, povestiri de la ultimul concert cu trupa Hi-Q: Și-a făcut efectul sturionul, m-am dus sub scenă!
iUmor sezonul 16, 25 februarie 2024. Dan Badea, povestiri de la ultimul concert cu trupa Hi-Q: Și-a făcut efectul sturionul, m-am dus sub scenă! Duminica, 25.02.2024, 21:23
Quiz show-ul Prețul cel bun revine cu un nou sezon la Antena 1! Când va fi difuzată emisiunea și ce surprize aduce

Quiz show-ul Prețul cel bun revine cu un nou sezon la Antena 1! Când va fi difuzată emisiunea și ce surprize aduce

Începând de astăzi, quiz show-ul Prețul cel bun continuă pe Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii. Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii se vor putea bucura de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Luni, 04.09.2023, 12:28
Prețul cel bun, 20 iunie 2022. Cum l-a "ajutat" o concurentă pe Andrei Ștefănescu să facă un exercițiu de dicție

Prețul cel bun, 20 iunie 2022. Cum l-a "ajutat" o concurentă pe Andrei Ștefănescu să facă un exercițiu de dicție

În ediția de Prețul cel bun de pe 20 iunie 2022 au venit noi concurenți dornici să câștige cât mai multe premii valoroase. Printre ei s-a numărat și Nicoleta Șușnea, consilier în vânzări, care a intrat și în finală.

Luni, 20.06.2022, 12:49
Prețul cel bun, 17 iunie 2022. Meseria „nobilă” pe care o practică un concurent: „E o nevoie mare de astfel de oameni”

Prețul cel bun, 17 iunie 2022. Meseria „nobilă” pe care o practică un concurent: „E o nevoie mare de astfel de oameni”

În ediția de Prețul cel bun de pe 17 iunie 2022 au venit noi concurenți dornici să câștige cât mai multe premii valoroase. Printre ei s-a numărat și Cosmin, un tânăr care are o meserie „nobilă”.

Vineri, 17.06.2022, 18:08
Prețul cel bun, 15 iunie 2022. Andrei Ștefănescu, uluit de pasiunea uneia dintre concurente. Cu ce se ocupă

Prețul cel bun, 15 iunie 2022. Andrei Ștefănescu, uluit de pasiunea uneia dintre concurente. Cu ce se ocupă

În ediția din 15 iunie 2022 a emisiunii Prețul cel bun de la Antena 1, Andrei Ștefănescu a fost uimiți din plin atunci când a aflat ce ocupație complet neașteptată are una dintre concurente, în timpul liber.

Miercuri, 15.06.2022, 18:10
Ultimele știri
x