Antena Căutare

Prețul cel bun, 17 mai 2022. Andreea a impresionat cu frumusețea ei. Cum a reacționat Andrei Ștefănescu când a văzut-o

În ediția de Prețul cel bun de pe 17 mai 2022 au venit noi concurenți dornici să câștige cât mai multe premii valoroase. Concurenții au impresionat cu aparițiile și poveștile lor de viață, dar și cu capacitatea de a ghici prețurile produselor.

Colaj cu Andreea și Andrei Ștefănesuc, la Prțeul cel bun, 17 mai 2022 Galerie
Andreea s-a numărat printre concurentele d ela Prețul cel bun, de pe 17 mai 2022 | Antena 1

La începutul ediției de Prețul cel bun de pe 17 mai 2022, Andrei Ștefănescu i-a întâmpinat pe primii 4 concurenți ai licitației.

Ca în fiecare ediție, Andrei Ștefănescu a dorit să afle cât mai multe informații despre concurenții care au pășit în platoul de la Prețul cel bun. Andreea s-a numărat printre concurenții de la Prețul cel bun, din ediția de pe 17 mai 2022. De cum a văzut-o prezentatorul nu a putut să nu observe frumusețea concurentei:

„Ce frumoasă ești, Andreea”, a spus Andrei Ștefănescu când a văzut-o pe concurentă.

„Mulțumesc frumos!”, a răspuns Andreea zâmbind.

Andrei Ștefănescu a rugat-o pe Andreea să spună de unde e și cu ce se ocupă.

„Sunt agent de vânzări și sunt din Pitești. Activez în domeniul transporturilor.

Liviu Vârciu le-a urat primilor 4 concurenți ca cel mai inspirat să câștige.

Citește și: Prețul cel bun, 12 mai 2022. Liviu Vârciu, contrariat de ocupația unui concurent. „Ne bucurăm când vedem unii mai neinspirați”

Care a fost primul obiect licitat în ediția de Prețul cel bun de pe 17 mai 2022

Primul obiect licitat în cadrul edției de Prețul cel bun de pe 17 mai 2022 a fost un joc denumit: „Cunoaște România”.

Asistenta medicală Elena a estimat jocul la 32 de lei.

Bucătarul Alexandru a licitat suma de 129 de lei pentru jocul de la Prețul cel bun.

Citește și: Prețul cel bun, 13 mai 2022. Gestul care l-a făcut pe Andrei Ștefănescu să lăcrimeze. Cum a salvat o concurentă peste 20 de copii

Pensionarul Mihai (fost șofer) a spus că el crede că jocul valorează 35 de lei.

Agentul de vânzări Andreea a licitat suma de 70 de lei pentru jocul „Cunoaște România”.

„Avem un câștigător. Îmi pare rău, doamnelor! Mihai s-a apropiat cel mai mult cu 35”, a spus Liviu Vârciu, mărturisind că adevărata sumă a produsului este de 50 de lei.

Citește și: Prețul cel bun, 16 mai 2022. Andrei Ștefănescu, impresionat de povestea de dragoste a unui concurent. Ce dezvăluiri a făcut Florin

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Și de data aceasta zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile. De la automobile, aparatură electrocasnică, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Prețul cel bun, 16 mai 2022. Andrei Ștefănescu, impresionat de povestea de dragoste a unui concurent. Ce dezvăluiri a fă... Prețul cel bun, 18 mai 2022. Concurenta care l-a surprins pe Andrei Ștefănescu cu pasiunile ei: „Nu cred!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x