Antena Căutare

Prețul cel bun, 2 februarie 2022. Ce poveste a unei concurente i-a lăsat mască pe Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu

Primele minute ale ediției din 2 februarie a show-ului Prețul cel bun de la Antena 1, au început cu o poveste cel puțin amuzantă a uneia dintre concurente.

Primele minute ale ediției din 2 februarie a show-ului Prețul cel bun de la Antena 1, au început cu o poveste cel puțin amuzantă a uneia dintre concurente.

Antena 1

Carla este din Brașov, este educatoare și este într-o relație de trei ani cu iubitul său, de pe vremea facultății. Nimic inedit până aici.

Însă, cum ea și iubitul ei au ajuns să fie împreună, este cu adevărat neobișnuit dar și amuzant.

“Iubitul meu m-a câștigat la un pariu în timpul unei partide de badminton”

Magda, veselă și jovială a povestit că a venit la concurs însoțită de iubitul ei pe care l-a „câștigat” la o partidă de badmiton.

Citește și:Prețul cel bun, 31 decembrie 2021. Ruby a atras toate privirile cu o rochie scurtă și mulată. Cum a reacționat Liviu Vârciu

Cei doi prezentatori au rămas muți de uimire când au auzit detaliile poveștii sale.

Te rog frumos să-mi explici cum vine asta. Cum adică l-ai câștigat pe iubitul tău? La pufuleți, l-ai tras la cipsuri sau cum vine asta?, a cerut Liviu Vârciu explicații adiționale.

Am câștigat un pariu, în facultate, la un joc de badminton și el a fost premiul cel mare. Pariul a fost ca dacă el câștigă, mă poate scoate la un date. Și a câștigat și am câștigat, a povestit Carla.

Citește și:Prețul cel bun, 1 februarie 2022. Motivul pentru care Andrei Ștefănescu s-a bucurat că această concurentă a venit fără iubit

Măi Liviu, eu am jucat jocuri pe orice, dar pe un partener nu am jucat niciodată, a completat, amuzat, Andrei Ștefănescu.

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Publicul de acasă poate juca Prețul cel Bun pe aplicația Antena 1 ( Google Play > https://bit.ly/3yNufQp / App Store https://apple.co/3fxFC7p), unde se organizează frecvent sondaje și se lansează provocări cu premii. La fel ca în platoul emisiunii, utilizatorii aplicației sunt puși în situația de a estima prețuri pentru a primi abonamente Antena PLAY și alte surprize.

Prețul cel bun, 1 februarie 2022. Motivul pentru care Andrei Ștefănescu s-a bucurat că această concurentă a venit fără i... Prețul cel bun, 3 februarie 2022. Iuliana Luciu a făcut senzație într-o rochie scurtă, cu decolteu generos...

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Mesaje de Sfântul Nicolae 2022. Urări pentru cei care își serbează onomastica
Sfântul Nicolae este sărbătorit pe data de 6 decembrie. Conform statisticilor, peste 700.000...
Horoscopul zilei de 7 decembrie 2022. Racii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 7 decembrie 2022 spune că nativii din zodia Racului au nevoie de odihnă....
Parteneri
Fursecuri Linzer. Rețetă de fursecuri umplute cu gem
Catine.ro
Ultimele știri
x