Antena Căutare

Prețul cel bun, 17 iunie 2022. Meseria „nobilă” pe care o practică un concurent: „E o nevoie mare de astfel de oameni”

În ediția de Prețul cel bun de pe 17 iunie 2022 au venit noi concurenți dornici să câștige cât mai multe premii valoroase. Printre ei s-a numărat și Cosmin, un tânăr care are o meserie „nobilă”.

Colaj cu Cosmin și Andrei Ștefănescu, la Prețul cel bun Galerie
Cosmin l-a impresionat pe Andrei Ștefănescu. Ce meserie are concurentul de la Prțeul cel bun | Antena 1

Concurenții au impresionat cu aparițiile și poveștile lor de viață, dar și cu capacitatea de a ghici prețurile produselor. Ca în fiecare ediție, Andrei Ștefănescu a dorit să afle cât mai multe informații despre concurenții care au pășit în platoul de la Prețul cel bun.

Primii 4 concurenți care au intrat în joc au fost Cosmin, Constantina, Ornela și Marius.

Cosmin vine din București și este terapeut pentru copii cu probleme cu dizabilități. Constantina vine din București și e vânzătoare la o cramă de vinuri. Ornela vine din Cluj- Napoca și este proaspătă mămică. Marius vine din Râșnov și este cadru militarr în MAPN.

Citește și: Prețul cel bun, 16 iunie 2022. Claudia Ciobanu i-a uimit pe prezentatori cu declarațiile ei. „Sunt singură și disponibilă”

Cosmin l-a impresionat pe Andrei Ștefănescu. Ce meserie are concurentul de la Prțeul cel bun

Cosmin are 26 de ani și l-a impresionat pe Andrei Ștefănescu în momentul în care i-a spus cu ce se ocupă.

„Sunt terapeut pentru copii cu probleme cu dizabilități. Am 26 de anii Cochetez din când în când și cu partea mai artistică am un vintage shop.

„E o nevoie mare astfel de oameni, care au asemnea răbdare cu astfel de copilași. Aplauze pentru toți cei care fac meserii nobile”, a replicat Andrei Ștefănescu.

Andrei Ștefănescu a deschis seria licitațiilor din noua ediție d ePrețul cel bun cu o boxă dansatoare în formă de urs panda

Cosmin a estimateprodusul la 60 de lei, Costina la 49, Marius 30, iar Ornela 49.

Prețul real al produsului era de 170 de lei, fapt care l-a adus pe Cosmin, cel care a fost cel mai aproape de prețul real al produsului, în etapa următoare.

Citește și: Prețul cel bun, 15 iunie 2022. Andrei Ștefănescu, uluit de pasiunea uneia dintre concurente. Cu ce se ocupă

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Și de data aceasta zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile. De la automobile, aparatură electrocasnică, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig.

Citește și: Prețul cel bun, 17 mai 2022. Andreea a impresionat cu frumusețea ei. Cum a reacționat Andrei Ștefănescu când a văzut-o

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Prețul cel bun, 16 iunie 2022. Claudia Ciobanu i-a uimit pe prezentatori cu declarațiile ei. „Sunt singură și disponibil... Prețul cel bun, 20 iunie 2022. Cum l-a "ajutat" o concurentă pe Andrei Ștefănescu să facă un exercițiu de dicț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Preţul cel bun sezonul 5, 20 octombrie 2023. Diana a pierdut o vacanță în Cappadocia! Preţul cel bun sezonul 5, 20 octombrie 2023. Diana a pierdut o vacanță în Cappadocia! Vineri, 20.10.2023, 19:00
Ai un 2024 fabulos în AntenaPLAY
Video recomandate
Power Couple România, 26 februarie 2024. Cum a intervenit Dani Oțil atunci când Anamaria Ionescu i-a spus că i se face rău
Power Couple România, 26 februarie 2024. Cum a intervenit Dani Oțil atunci când Anamaria Ionescu i-a spus că i se face rău Luni, 26.02.2024, 21:50
Quiz show-ul Prețul cel bun revine cu un nou sezon la Antena 1! Când va fi difuzată emisiunea și ce surprize aduce

Quiz show-ul Prețul cel bun revine cu un nou sezon la Antena 1! Când va fi difuzată emisiunea și ce surprize aduce

Începând de astăzi, quiz show-ul Prețul cel bun continuă pe Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii. Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii se vor putea bucura de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Luni, 04.09.2023, 12:28
Prețul cel bun, 20 iunie 2022. Cum l-a "ajutat" o concurentă pe Andrei Ștefănescu să facă un exercițiu de dicție

Prețul cel bun, 20 iunie 2022. Cum l-a "ajutat" o concurentă pe Andrei Ștefănescu să facă un exercițiu de dicție

În ediția de Prețul cel bun de pe 20 iunie 2022 au venit noi concurenți dornici să câștige cât mai multe premii valoroase. Printre ei s-a numărat și Nicoleta Șușnea, consilier în vânzări, care a intrat și în finală.

Luni, 20.06.2022, 12:49
Prețul cel bun, 16 iunie 2022. Claudia Ciobanu i-a uimit pe prezentatori cu declarațiile ei. „Sunt singură și disponibilă”

Prețul cel bun, 16 iunie 2022. Claudia Ciobanu i-a uimit pe prezentatori cu declarațiile ei. „Sunt singură și disponibilă”

Noi concurenți dornici să câștige cât mai multe premii valoroase. Printre ei s-a numărat Claudia Ciobanu, fostă concurentă la Mireasa.

Joi, 16.06.2022, 18:07
Prețul cel bun, 15 iunie 2022. Andrei Ștefănescu, uluit de pasiunea uneia dintre concurente. Cu ce se ocupă

Prețul cel bun, 15 iunie 2022. Andrei Ștefănescu, uluit de pasiunea uneia dintre concurente. Cu ce se ocupă

În ediția din 15 iunie 2022 a emisiunii Prețul cel bun de la Antena 1, Andrei Ștefănescu a fost uimiți din plin atunci când a aflat ce ocupație complet neașteptată are una dintre concurente, în timpul liber.

Miercuri, 15.06.2022, 18:10
Ultimele știri
x