Antena Căutare

Prețul cel bun, 22 noiembrie 2021. Alexandra Drăgănel l-a intrigat pe Liviu Vârciu. De ce i-a spus ”De aia ești singură”

Alexandra Drăgănel este din Brașov și o feministă convinsă. Concurenta de la Prețul cel bun este ursitoare, educatoare și animatoare de copii. Ea a afirmat că dorește să câștige o vacanță în care să meargă singură.

Alexandra Drăgănel este din Brașov și o feministă convinsă. Concurenta de la Prețul cel bun este ursitoare, educatoare și animatoare de copii. Ea a afirmat că dorește să câștige o vacanță în care să meargă singură

Antena 1

Acest lucru l-a intrigat pe Liviu Vârciu, care a dorit să-i spună câteva cuvinte. ”Tu știi că pe vremuri femeia nu stătea cu bărbatul la masă?!”, a zis prezentatorul de la Prețul cel bun.

”Păi nu că bărbatul spăla vasele”, a replicat concurenta. ”Pe vremuri, femeia nu mergea lângă bărbat, mergea în spatele lui.”, a continuat Vârciu. Atunci Alexandra a spus: ”Păi normal, bărbatul căra pungile”.

”Da, meriți să fii singură”, a venit replica lui Vârciu, care a continuat să o tachineze pe concurentă.

Citește și: Prețul cel bun, 22 noiembrie 2021. Maria Boghiu l-a făcut pe Andrei Ștefănescu să afirme că i-a ”oprit circulația”

Alexandra a câștigat cea de a treia licitație de la Prețul cel bun

După ce a câștigat cea de a treia licitație din ediția 56 a show-ului Prețul cel bun, Alexandra a dorit să puncteze ceva: ”Ți-am spus că bărbatul stă să spele vasele și femeia la distracție. (...) Bărbatul și femeia sunt teoretic egali, practic noi suntem mai sus decât voi”.

La scurt timp după ce au purtat o discuție, Alexandra Drăgănel a început jocul Cursa. În 45 de secunde, ea a trebuit să fiecare preț la produsul lui.

În 15 secunde, tânăra concurentă a reușit să pună prețul cel bun în dreptul celor patru produse, pe care le-a și câștigat.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Publicul de acasă poate juca Prețul cel Bun pe aplicația Antena 1 ( Google Play > https://bit.ly/3yNufQp / App Store https://apple.co/3fxFC7p), unde se organizează frecvent sondaje și se lansează provocări cu premii. La fel ca în platoul emisiunii, utilizatorii aplicației sunt puși în situația de a estima prețuri pentru a primi abonamente Antena PLAY și alte surprize.

Prețul cel bun, 22 noiembrie 2021. Maria Boghiu l-a făcut pe Andrei Ștefănescu să afirme că i-a ”oprit circulația”... Prețul cel bun, 22 noiembrie 2021. Alexandra Drăgănel nu a câștigat vacanța în Mexic. Ce i-a zis Liviu Vârciu soțului ei...
Cum te afectează echinocțiul de primăvară, în funcție de zodie
Lumina zilei care își face mai mult simțită prezența și vreme caldă sunt semne evidente...
Horoscopul zilei de 25 martie 2023. Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 martie 2023 spune că Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei și...
Parteneri
Prăjitură cu cremă de mac și crumble. Un deliciu garantat
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x