Antena Căutare

Prețul cel bun, 24 martie 2022. Concurentul Emil a povestit întâlnirea cu Prințul Charles. Ce curiozitate a avut Maiestatea Sa

În ediția de joi de la „Preţul cel bun”, din 24 martie 2022, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, prezentatorii de la Prețul cel bun, emisiunea fenomen de la Antena 1, au făcut cunoștință cu românul care s-a întâlnit în Marea Britanie cu Prințul Charles. Domnul Emil Toderică a povestit ce curiozitate a avut Maiestatea Sa.

Prețul cel bun, 24 martie 2022. Concurentul Emil a povestit întâlnirea cu Prințul Charles. Ce curiozitate a avut Maiestatea Sa Galerie
Concurentul Emil a povestit întâlnirea cu Prințul Charles. Ce curiozitate a avut Maiestatea Sa | Antena 1/ Prețul cel bun

În a 38-a ediție de la „Preţul cel bun”, concurentul Emil Toderică este concurentul cu numărul doi ales din public de către Andrei Ştefănescu pentru a participa la prima etapă a jocului din acestă seară.

Înainte de fiecare joc, concurenții trebuie să liciteze pentru prețul cel bun al unui produs, dar nu mai mare de prețul real al obiectului, însă nu înainte de a-și face cunoscută poveste de viață. Andrei Ștefănescu a vorbit cu domnul Toderică și a aflat de la el că l-a întâlnit în persoană pe Prințul Charles.

Cum a decurs întâlnirea domnului Emil cu Prințul Charles. Povestea savuroasă de la Prețul cel bun, din ediția de joi

"Am lucrat 25 de ani la Ambasada Britanică ca șofer și am avut plăcerea și ocazia să-l cunoscu pe Prințul Charles, am dat mâna cu el și am și poze", a povestit concurentul. Acesta a adus două fotografii în care a fost surprins purtând o conversație cu Prințul Charles, dar și cu momentul în care i-a strâns mâna.

"Ia uite, a venit cu pozele cu Prințul Charles! Mi se pare tare, tare! Uitați aici cum dă mâna cu domnul Charles", spune uimit Andrei Ștefănescu.

"Și aici este Prințesa Anna, verișoara Prințului Charles", arată domnul Emil Toderică.

"Ia uite, ea este! Avem aici dovezile. Forat tare, deci ați cunoscut persoane importante!", spune Andrei Ștefănescu încântat să-l aibă alături în acestă seară pe domnul Emil.

Prezentatorul Tv a fost curios să afle ce a vorbit acesta cu Prințul și ce i-a spus: "Ce va zis Prințul Charles când v-a strâns mâna?".

"A spus Cum se circulă și cum sunt drumurile?. Îi zic Domnule, sunt foarte proaste. Și i-am spus un adevăr! Nu puteam să-l mint pe Prințul Charles, pe Maiestatea Sa!", mărturisește domnul Emil.

"Trebuia să-i spuneți la noi ce asfalt mănânci de pe jos, Îl duceați tocmai pe Magheru și încă două trei bulevarde mai mari", spune vesel Andrei Ștefănescu.

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Și de data aceasta zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile. De la automobile, aparatură electrocasnică, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig.

Citește și: Prețul cel bun, 22 martie 2022. Concurenta de la Prețul cel bun care a uimit cu sinceritatea și l-a amuzat pe Liviu Vârciu

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

Citește și: Prețul cel bun, 18 martie 2022. Motivul pentru care această concurente îi uimește pe Andrei Ștefănescu. Ce studiază

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Prețul cel bun, 23 martie 2022. Concurentul care a impresionat cu povestea sa. Ce l-a uimit cel mai tare pe Andrei Ștefă... Prețul cel bun, 25 martie 2022. Iuliana Luciu, ținută îndrăzneață! Cum a apărut bruneta în emisiune...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x