Antena Căutare

Prețul cel bun, 24 noiembrie 2021. Doamna Mariana a trecut de Roată și a plecat acasă cu marele premiu: o vacanță în Turcia

Doamnele Maricica, Maria, Giuliana și Mariana au fost finaliștii ediției 58 de la Prețul cel bun. Cea din urmă a reușit să învârtă Roata și să adune 100 puncte.

Doamnele Maricica, Maria, Giuliana și Mariana au fost finaliștii ediției 58 de la Prețul cel bun. Cea din urmă a reușit să învârtă Roata și să adune 100 puncte

Antena 1

La proba finală de la Prețul cel bun, doamna Mariana s-a descurcat exemplat. Prima data, Roata s-a oprit la 10 și a doua oară a reușit să obțină 90.

Doamna Mariana a câștigat o vacanță în Turcia la Prețul cel bun din 24 noiembrie 2021

Doamna Mariana a fost cea mai norocoasă dintre cele 4 finaliste, iar în ultima parte a jocului a câștigat o super vacanță în Turcia de Revelion.

Concurenta a fost atât de entuziasmată încât a zis că va găsi pe cineva cu care să se bucure de concediu.

Ea a spus că prețul cel bun pentru vacanță este 11000. Aceasta a fost suma exactă, iar doamna Mariana a sărit de bucurie.

Citește și: Prețul cel bun, 23 noiembrie 2021. Diana, campioană la scrimă, a câștigat o mulțime de premii

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

Citește și: Prețul cel bun, 23 noiembrie 2021. Petru i-a tachinat pe Vârciu și Andrei Ștefănescu, după ce i-a impresionat cu reușitele lui

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Publicul de acasă poate juca Prețul cel Bun pe aplicația Antena 1 ( Google Play > https://bit.ly/3yNufQp / App Store https://apple.co/3fxFC7p), unde se organizează frecvent sondaje și se lansează provocări cu premii. La fel ca în platoul emisiunii, utilizatorii aplicației sunt puși în situația de a estima prețuri pentru a primi abonamente Antena PLAY și alte surprize.

Prețul cel bun, 24 noiembrie 2021. Giuliana a câștigat bonusul și un șemineu... Prețul cel bun, 25 noiembrie 2021. Iuliana Luciu a impresionat într-o rochie din satin cu crapătură dublă...
Alimentul care are puternic efect inflamator. Mulți români îl manancă la cina fară să știe riscurile
Specialiștii au dezvăluit care este alimentul care are un puternic efect inflamator. Se pare...
Horoscopul zilei de 29 martie 2023. Taurii iau o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 martie 2023 aduce schimbări în viața nativilor din zodia Taurului....
Parteneri
Filme noi care apar în luna aprilie 2023. Producții pe care nu trebuie să le ratezi
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x