Antena Căutare

Prețul cel bun, 23 noiembrie 2021. Diana, campioană la scrimă, a câștigat o mulțime de premii

Diana, campioană la scrimă, a participat în ediția 57 a show-ului quiz Prețul cel bun de la Antena 1. Tânăra antrenoare a câștigat un premiu semnificativ.

Diana, campioană la scrimă, a participat în ediția 57 a show-ului quiz Prețul cel bun de la Antena 1. Tânăra antrenoare a câștigat un premiu semnificativ.

Antena 1

După ce a discutat cu Liviu Vârciu despre sportul pe care l-a practicat timp de 11 ani și pe care a continuat să-l predea celor mai mici, Diana a început proba care i-a adus un aragaz, o trotinetă electrică, un ciocan rotopercutor și un robot de aspirare.

Cum a reușit Diana să plece cu o mulțime de premii de la Prețul cel bun

Jocul pe care Liviu Vârciu a provocat-o pe sportiva Diana nu a unul foarte simplu. Tânăra a trebuit să aleagă care dintre cele patru produse, pe care le-a și câștigat, nu costă 1148.

Primul pe care l-a ales a fost ciocanul rotopercutor. A urmat aragazul și apoi trotineta electrică. Pe toate le-a câștigat concurenta, împreună cu robotul de aspirare.

Citește și: Prețul cel bun, 22 noiembrie 2021. Alexandra Drăgănel nu a câștigat vacanța în Mexic. Ce i-a zis Liviu Vârciu soțului ei

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

Citește și: Prețul cel bun, 22 noiembrie 2021. Alexandra Drăgănel l-a intrigat pe Liviu Vârciu. De ce i-a spus ”De aia ești singură”

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Publicul de acasă poate juca Prețul cel Bun pe aplicația Antena 1 ( Google Play > https://bit.ly/3yNufQp / App Store https://apple.co/3fxFC7p), unde se organizează frecvent sondaje și se lansează provocări cu premii. La fel ca în platoul emisiunii, utilizatorii aplicației sunt puși în situația de a estima prețuri pentru a primi abonamente Antena PLAY și alte surprize.

Prețul cel bun, 23 noiembrie 2021. Petru i-a tachinat pe Vârciu și Andrei Ștefănescu, după ce i-a impresionat cu reușite... Prețul cel bun, 24 noiembrie 2021. Maria a câștigat 3500 lei după ce a obținut bonusul și 2500 lei la jocul Plinko...
Stratul de ceară de pe mere. Ce spun specialiștii despre el și cum poate fi eliminat
Fructele din supermarketuri sunt frumoase. Au o formă atât de uniformă, sunt atât de...
Horoscopul zilei de 23 martie 2023. Racii au parte de o zi minunată. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 23 martie 2023 spune că Racii se vor bucura de clipe și momente care le vor...
Parteneri
Icre de fasole cu ceapă caramelizată. Rețetă delicioasă de post
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x