Antena Căutare

Prețul cel bun, 25 mai 2022. Ce materie preferată a avut Andrei Ștefănescu la școală. Doamna Adela i-a amintit de copilărie

Andrei Ștefănescu a dezvăluit în ediția 83 a sezonului 2 din Prețul cel bun care a fost materia lui preferată la scoală. Doamna Adela, prima femeie pompier din România, este cea care i-a trezit prezentatorului TV cele mai frumoase amintiri din copilărie.

Colaj cu Andrei Ștefănescu la Prețul cel bun Galerie
Andrei Ștefănescu a dezvăluit în ediția 83 a sezonului 2 din Prețul cel bun care a fost materia lui preferată la scoală. | Antena 1

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au revenit pe micile ecrane ale telespectatorii cu cele mai senzaționale premii și cu replici savuroase. În ediția 83 a sezonului 2 din Prețul cel bun, cei doi prezentatori TV și-au făcut apariția în platoul emisiunii cu multă energie pozitivă și puși pe glume.

Concurenții au început să fie chemați la pupitru după o discuție amuzantă între cei doi artiști. Doamna Adela se numără printre participanții din această seară care a uimit publicul cu felul său carismatic, dar și cu meserile pe care le-a ocupat.

Citește și: Prețul cel bun, 23 mai 2022. Un concurent a pierdut cel mai râvnit premiu. Cum a reacționat soția lui, care se afla în sală

Concurenta a reușit să îl facă pe Andrei Ștefănescu să i se destăinuie după ce a confirmat faptul că este profesoară de chimie. Prezentatorul TV a început să-i povestească care a fost materia lui preferată la școală.

Andrei Ștefănescu, dezvăluiri despre copilăria sa la Prețul cel bun

Andrei Ștefănescu a mărturisit în cadrul emisiunii Prețul cel bun că materia sa preferată de la școală a fost chimia, chiar dacă nu știa prea multe. Doamna Adela l-a făcut pe prezentatorul TV să își amintească de copilărie.

„Chimia a fost materia mea preferată. N-am înțeles nici acum cum am trecut clasa”, a spus artistul.

„Mă ofer să îți dau meditații gratis”, i-a răspuns concurenta.

Citește și: Prețul cel bun, 20 mai 2022. Studenta care i-a surprins pe Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu cu pasiunile sale

Doamna Adela a dezvăluit că înainte de a fi cadru didactic a avut o meserie neobișnuită. Aceasta a fost prima femeie pompier din România: „Nu eram cadru militar, nu eram la stingere. Eu trebuia să fac evaluarea de risc, unde s-ar putea întâmpla un incident și să trasez niște măsuri sau responsabilități. Așa am ieșit pompierița atomică!”

Norocul i-a surâs concurentei la Prețul cel bun încă din primele momentate. Aceasta a reușit să ghicească prima licitație a serii.

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Și de data aceasta zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile. De la automobile, aparatură electrocasnică, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Prețul cel bun, 24 mai 2022. Mădălina a descoperit cel mai mare secret al lui Andrei Ștefănescu. Ce a mărturisit prezent... Prețul cel bun, 26 mai 2022. Liviu Vârciu, ”păcălit” de pușculița slot machine. Reacția lui a provocat hohote de râs...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x