Căutare Live

Prețul cel bun, 25 noiembrie 2021. Iuliana Luciu a impresionat într-o rochie din satin cu crapătură dublă

În ediția 59 a show-ului Prețul cel bun, Iuliana Luciu a avut o ținută deosebită. Frumoasa șatenă a îmbrăcat o rochie ciclam, din satin, cu crăpături adânci în lateral.

În ediția 59 a show-ului Prețul cel bun, Iuliana Luciu a avut o ținută deosebită. Frumoasa șatenă a îmbrăcat o rochie ciclam, din satin, cu crăpături adânci în lateral

Antena 1

Iuliana a strălucit în rochia sexy, iar Liviu Vârciu nu a putut să treacă cu vederea acest lucru. Prezentatorul Prețul cel bun a complimentat-o pe colega sa și a afirmat că i-a plăcut cum a fost întâmpinat.

Cum arată rochia Iulianei Luciu în partea de jos

Iuliana Luciu a purtat în cea de-a 59 ediție Prețul cel bun o rochie ciclam, foarte sexy. Obiectul vestimentar din satin are dantela în zona bustului și două crăpături în partea de jos.

Rochia midi a îmbrăcat perfect formele șatenei și a atras atenția tuturor celor prezenți în platou.

”Cât de bine poți începe o emisiune când te întâmpină un model în carne și oase: Iuliana Luciu. Aplauze pentru părinți”, a zis Liviu Vârciu.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Citește și: Prețul cel bun, 24 noiembrie 2021. Doamna Mariana a trecut de Roată și a plecat acasă cu marele premiu: o vacanță în Turcia

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

Citește și: Prețul cel bun, 23 noiembrie 2021. Petru i-a tachinat pe Vârciu și Andrei Ștefănescu, după ce i-a impresionat cu reușitele lui

Citește și
andrada si victor de la mireasa sezon 4
Mireasa. Rămân Victor și Andrada în competiție sau nu? Ce au decis telespectatorii emisiunii
Mireasa. Rămân Victor și Andrada în competiție sau nu? Ce au decis telespectatorii emisiunii
colaj de imagini cu seba si adelina de la mireasa sezon 4
Mireasa 2021, sezon 4. Seba și Adelina, în impas? Concurenta: ”Nu mai merg la Botoșani”
Mireasa 2021, sezon 4. Seba și Adelina, în impas? Concurenta: ”Nu mai merg la Botoșani”
macaulay culkin in singur acasa
Macaulay Culkin refuză să se uite la filmele Singur Acasă. Care e motivul
Macaulay Culkin refuză să se uite la filmele Singur Acasă. Care e motivul
Mai multe articole

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Publicul de acasă poate juca Prețul cel Bun pe aplicația Antena 1 ( Google Play > https://bit.ly/3yNufQp / App Store https://apple.co/3fxFC7p), unde se organizează frecvent sondaje și se lansează provocări cu premii. La fel ca în platoul emisiunii, utilizatorii aplicației sunt puși în situația de a estima prețuri pentru a primi abonamente Antena PLAY și alte surprize.

Prețul cel bun, 24 noiembrie 2021. Doamna Mariana a trecut de Roată și a plecat acasă cu marele premiu: o vacanță în Tur... Prețul cel bun, 26 noiembrie 2021. Andreea a câștigat premii impresionante...
Ultimele știri