Antena Căutare

Prețul cel bun, 4 aprilie 2022. Motivul pentru care Liviu Vârciu nu a practitc o pasiune mai veche. “Îți dau cu microfonul în cap”

În ediția 46 din sezonul 2 din Prețul cel bun, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au pregătit premii consistente pentru concurenții lor.

colaj pretul cel bun Galerie
În ediția 46 din sezonul 2 din Prețul cel bun, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au pregătit premii consistente pentru concurenții lor. | Antena 1

Alexandru Olteanu, cel de-al treilea concurent ales de Andrei Ștefănescu, i-a amintit lui Liviu Vârciu de o pasiunea de-a sa mai veche. Alexandru a povestit că locuiește în București și că e căpitan de iaht. El a povestit că trebuie să conducă iahtul și că toată lumea îi ascultă ordinele pe iaht.

“Eu sunt președintele acolo”, a explicat Alexandru.

“Tu ești șeful lor”, a zis Andrei Ștefănescu.

Liviu Vârciu și-a amintit de o pasiune mai veche

Alexandru i-a spus lui Andrei că e bine-venit pe barcă pentru că au nevoie de mai mulți astfel de căpitani. Andrei Ștefănescu a spus că i-ar plăcea, dar are rău de mare. Liviu Vârciu, în schimb, și-a amintit că și el e pasionat de bărci și veliere și chiar are și un curs făcut în acest sens, care l-a ajutat să obțină un atestat de condus astfel de ambarcațiuni.

Citește și: Prețul cel bun, 31 martie 2022. Numele special al concurentului le-a atras atenția tuturor. "L-am nenorocit”. Ce a dezvăluit

Concurentul de la Prețul cel bun a spus că a făcut și curse lungi, iar cea mai lungă dintre toate a fost peste ocean, când a mers din Grecia până în Caraibe. Cursa a durat 2 luni.

“Asta voiam și eu, dar nu…(…) La Limanu am făcut eu cursurile de velier. (…) N-am mers că nu mă lasă doamna. Știi, eu am acasă polițistul meu care mă supraveghează”, a zis Liviu Vârciu după ce a aflat unde a făcut Alexandru școala și cu ce navă a mers.

Alexandru Olteanu a făcut școala de veliere la Londra și de atunci a condus multe iahturi. Concurentul de la Prețul cel bun s-a oferit să îl ia pe Liviu Vârciu cu el pentru o plimbare cu iahtul.

La prima licitație, Alexandru a fost cel care s-a apropiat de prețul cel bun al produsului expus. El a licitat 94 lei și a avut ocazia să meargă mai departe la joc.

“Ai cea mai tare meserie de pe planeta asta. Ești conștient de asta?”, i-a zis Liviu Vârciu concurentului de la Prețul cel bun.

Citește și: Prețul cel bun, 1 aprilie 2022. Meseria pe care această concurentă o are a surprins pe toată lumea. Ce a zis Andrei

Alexandru a spus că acum are un băiețel și a trebuit să pună meseria pe locul doi. Liviu Vârciu a spus că tot din aceeași cauză a amânat și el să pună în practică ce a învățat la cursurile de velier. Concurențul de la Prețul cel bun a spus că este și instructor de sailing și îl poate ajuta pe Liviu să își reamintească ce a învățat.

“Nu mă lasă să plec de acasa. Am crezut că mă bucur să te văd, Alexandru, dar m-ai întristat”, i-a zis Liviu Vârciu concurentului pe care a zis că îl invidiază.

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Și de data aceasta zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile. De la automobile, aparatură electrocasnică, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x