Antena Căutare

Prețul cel bun, 4 mai 2022. Concurentul care spune că are soluția pentru toate problemele. Despre ce tehnică vorbește

Ediția 68 din Prețul cel bun este, de fapt, cea de-a 150-a ediție din frumoasa emisiune care oferă premii consistente românilor.

colaj pretul cel bun Galerie
Ediția 68 din Prețul cel bun este, de fapt, cea de-a 150-a ediție din frumoasa emisiune care oferă premii consistente românilor. | Antena 1

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu s-au pregătit să facă emisunea cu numărul 150 de Prețul cel bun una specială, cu premii de excepție.

Andrei Ștefănescu l-a invitat în arenă pe cel de-al patrulea concurent, Constantin Diaconu, care i-a surprins pe toți cu meseria pe care a spus că o are.

Concurentul de la Prețul cel bun a spus că prietenii îl strigă Celentin sau Daniel. Constantin vine din Târgoviște și este terapeut.

Concurentul care le vorbește prezentatorilor despre Ho'oponopono

“Consiliez oameni pe partea de terapie, pe partea de management, pe partea de training”, a povestit concurentul.

“Ce fel de terapie?”, l-a întrebat Andrei Ștefănescu pe concurent.

Citește și: Prețul cel bun, 2 mai 2022. Concurentul al cărui nume a stârnit amuzamentul tuturor. “E poreclă sau e numele tău?”

“În principal folosesc tehnica Ho'oponopono”, a spus Constantin.

Ho'oponopono este o tehnică hawaiană cu care poți să te vindeci pe plan relațional, fizic. Este o tehnică de căință, iertare și asumare.

Andrei Ștefănescu a înțeles că ceastă tehnică înseamnă ca fiecare om să se facă vinovat de tot ce i se întâmplă. De cealaltă parte, Liviu Vârciu a avut o idee extraordinară.

“Nu putem să îți dăm numărul nevestelor noastre să vorbească cu tine și să își assume?”, l-a întrebat Liviu Vârciu pe concurentul de la Prețul cel bun.

“Nevestelor tale. Nevasta ta, te rog. Eu am scăpat”, a zis Andrei, râzând.

“Poți fi salvarea mea”, i-a mai zis Liviu Vârciu.

Concurentul a povestit că această tehnică funcționează foarte bine și e nevoie de multă perseverență și răbdare pentru a obține rezultate.

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Și de data aceasta zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile. De la automobile, aparatură electrocasnică, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig.

Citește și: Prețul cel bun, 3 mai 2022. Maria, concurenta care ar putea face "afaceri" cu Liviu Vârciu. Despre ce domeniu e vorba

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Prețul cel bun, 3 mai 2022. Maria, concurenta care ar putea face "afaceri" cu Liviu Vârciu. Despre ce domeniu ... Prețul cel bun, 5 mai 2022. Meseria acestui concurent l-a făcut pe Andrei Ștefănescu să exclame: „Mi se pare foarte tare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x