Antena Căutare

Prețul cel bun, 3 mai 2022. Maria, concurenta care ar putea face "afaceri" cu Liviu Vârciu. Despre ce domeniu e vorba

În ediția 67 din Prețul cel bun, sezonul 2, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu  sunt gata să ofere premii substanțiale concurenților norocoși de astăzi.

colaj pretul cel bun Galerie
În ediția 67 din Prețul cel bun, sezonul 2, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu sunt gata să ofere premii substanțiale concurenților norocoși de astăzi. | Antena 1

Maria Angheluță a fost cea de-a patra concurentă pe care Andrei Ștefănescu a invitat-o la pupitru pentru a ghici prețul cel bun al produselor. Concurenta de la Prețul cel bun a povestit că este prima dată când apare la televizor și se bucură nespus că a venit în emisiune.

Atunci când Andrei Ștefănescu a întrebat-o de ce îi place să fie la Prețul cel bun, Maria a povestit că îi place foarte mult atmosfera și distracția din platou, dar în același timp vrea să și câștige premii.

Maria, concurenta care ar putea face "afaceri" cu Liviu Vârciu

“E o experiență unică”, spune Maria.

Un alt motiv de bucurie pentru Maria e faptul că l-a cunoscut pe Andrei, pe care se pare că îl admiră. Concurenta de la Prețul cel bun a povestit că vine din Călărași, locuiește în Constanța și e agent de vânzări. Acest lucru ar putea constitui un atuu important pentru Maria pentru că se pricepe la prețuri.

Citește și: Prețul cel bun, 29 aprilie 2022. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au primit un cadou neașteptat de la Titi Tudor-Prosop

Maria vinde piese auto, iar Andrei i-a spus că Liviu e cel care cumpără.

“Eu zic să vă împrieteniți că el cumpără toate piesele. Orice aveți de vânzare, Liviu cumpără”, a zis Andrei.

“Și dacă n-aveți de vânzare, eu tot cumpăr. Și lucrurile care nu se vând, le cumpăr eu, nu-I problemă”, spune Liviu.

“Și dacă n-are bani, el tot cumpără. Asta e nebunia cea mare”, a mai zis Andrei Ștefănescu.

Maria a ghicit prețul cel bun al unor boxe pentru mașină. Ea a primit chiar și bonusul de 1000 lei pentru că a ghicit prețul exact.

Concurenta de la Prețul cel bun s-a bucurat să ia bonusul și i-a mulțumit lui Liviu Vârciu. Ea a povestit că a venit însoțită de părinții ei și de iubitul ei, Paul.

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Și de data aceasta zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile. De la automobile, aparatură electrocasnică, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig.

Citește și: Prețul cel bun, 2 mai 2022. Concurentul al cărui nume a stârnit amuzamentul tuturor. “E poreclă sau e numele tău?”

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Prețul cel bun, 2 mai 2022. Concurentul al cărui nume a stârnit amuzamentul tuturor. “E poreclă sau e numele tău?”... Prețul cel bun, 4 mai 2022. Concurentul care spune că are soluția pentru toate problemele. Despre ce tehnică vorbește...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x