Căutare Live

Prețul cel bun, 6 decembrie 2021. Nicoleta Ciubotaru, studenta pasionată de robotică, a câștigat o excursie de vis la Disneyland

Nicoleta Ciubotaru, studenta pasionată de robotică, a câștigat o super excursie la Disneyland, la finalule diției 63 a emisiunii Prețul cel bun de la Antena 1!

Nicoleta Ciubotaru a încercat să ghicească costul unei excursii al Disneyland, în ediția 63 a emisiunii Prețul cel bun, de la Antena 1

Antena 1

În ediția 63 a emisiunii Prețul cel bun de al Antena 1 am putut s-o cunoaștem pe Nicoleta Ciubotaru, o studență la Inginerie Electrică, pasionată din plin de robotică.

Tânăra a dat dovadă de o intuiție extraordinară și acest lucru i-a adus, pe lângă alte premii, și o superbă excursie de trei zile la celebrul parc de distracții Disneyland, din Paris!

Nicoleta Ciubotaru a câștigat o excursie la Disneyland Paris în ediția 63 a show-ului Prețul cel bun, de la Antena 1

Nicoleta Geanina Ciubotaru studiază la Facultatea de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor, la profilul Automatică și Informatică Aplicată, din Brașov. Încă de la începutul emisiunii Prețul cel bun, aceasta i-a surprins pe toți cu imensa sa pasiune pentru robotică și cu realizările sale în domeniu. Ea este una dintre tinerii inițiatori ai clubului de robotică ArtByte și adesea ține cursuri elevilor care vor să descopere mai multe despre acest domeniu.

Citește și: Prețul cel bun, 6 decembrie 2021. Liviu Vârciu a dezvăluit despre Andrei Ștefănescu un detaliu neștiut: „E sportiv de performanță”

Produs după produs, tânăra a dat dovadă de o intuiție excelentă și a reușit astfel să îl surprindă chiar și pe Liviu Vârciu. La finalul ediției 63 din emisiunea Prețul cel bun, îndrăgitul prezentator a pus la bătaie marele premiu: o excursie de trei zile la Disneyland, în Paris!

Nicoleta Ciubotaru a ghicit prețul (cu o eroare foarte mică) și a reușit astfel să devină fericita posesoare a unui premiu de invidiat!

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Citește și
anda calin (stanga) si liviu varciu (dreapta)
Anda Călin, filmată în pat alături de Liviu Vârciu, la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară
Anda Călin, filmată în pat alături de Liviu Vârciu, la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară
Colaj cu Virgil Mănescu și la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară
Cine este Virgil Mănescu de la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară. Somelierul este foarte cunoscut în domeniul său de activitate
Cine este Virgil Mănescu de la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară. Somelierul este foarte cunoscut în domeniul său de activitate
Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 18 ianuarie 2022. Liviu Vârciu, dezvăluiri despre fratele și tatăl pe care i-a pierdut
Liviu Vârciu, dezvăluiri despre fratele și tatăl pe care i-a pierdut. Ce a spus cu lacrimi în ochi
Liviu Vârciu, dezvăluiri despre fratele și tatăl pe care i-a pierdut. Ce a spus cu lacrimi în ochi
Mai multe articole

Publicul de acasă poate juca Prețul cel Bun pe aplicația Antena 1 ( Google Play > https://bit.ly/3yNufQp / App Store https://apple.co/3fxFC7p), unde se organizează frecvent sondaje și se lansează provocări cu premii. La fel ca în platoul emisiunii, utilizatorii aplicației sunt puși în situația de a estima prețuri pentru a primi abonamente Antena PLAY și alte surprize.

Prețul cel bun, 6 decembrie 2021. Liviu Vârciu a dezvăluit despre Andrei Ștefănescu un detaliu neștiut: „E sportiv de pe... Prețul cel bun, 7 decembrie 2021. Iuliana Luciu, apariție de senzație într-o rochie scurtă și foarte îndrăzneață. Ce s-a...
Ultimele știri