Căutare Live

Prețul cel bun, 6 decembrie 2021. Liviu Vârciu a dezvăluit despre Andrei Ștefănescu un detaliu neștiut: „E sportiv de performanță”

În ediția 63 a emisiunii Prețul cel bun de la Antena 1, Liviu Vârciu a făcut o dezvăluire neașteptată despre colegul său de platou, Andrei Ștefănescu. Puțini sunt cei care știu că acesta a fost sportiv de performanță și chiar fost campion!

Liviu Vârciu a aflat cum a reușit un concurent de la Prețul cel bun să devină din prima tată de băiat

Antena 1

Patru concurenți s-au întrecut să ghicească la Prețul cel bun costul unor șosete de iarnă cu luminițe. Dintre toți, cel care a ghicit a fost Nicolae, un tânăr care a dorit să-și încerce norocul în goana după premiile puse în loc de Liviu Vârciu. Acesta a fost însă momentul în care Liviu Vârciu a vrut să știe cum „a reușit din prima” să facă băiat acest tânăr. În plus, vedeta a dezvăluit despre Andrei Ștefănescu faptul că a fost și el un sportiv de performanță!

Liviu Vârciu de la Prețul cel bun a dezvăluit despre Andrei Ștefănescu faptul că a fost sportiv de performanță

Pentru cei care nu știu, Liviu Vârciu este mândru tată dee trei copii, două fete și un băiat (mezinul). În timp ce stătea de vorbă cu Nicolae, îndrăgitul prezentator de la Prețul cel bun a dorit să afle ce „rețetă” a folosit tânărul ca să „reușească din prima” să facă băiat! Așa cum era de așteptat, răspunsul a fost unul de-a dreptul savuros: acesta a recunoscut faptul că a încercat diferite leacuri băbești, care în cazul lui se pare că au dat roade.

Citește și: Prețul cel bun, 6 decembrie 2021. Ce se întâmplă în corpul nostru dacă râdem forțat. O concurentă a dezvăluit totul

Am aflat despre Nicolae, concurent în ediția 63 din emisiunea Prețul cel bun, că în prezent este hairstylist, dar fost sportiv de performanță în domeniul fotbalului.

„Da, se poate numi și ăla sport! Și Andrei tot sportiv de performanță e, fost campion, a făcut tot fotbal”, a dezvăluit Liviu Vârciu, spre marea surpriză a tututor.

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Publicul de acasă poate juca Prețul cel Bun pe aplicația Antena 1 ( Google Play > https://bit.ly/3yNufQp / App Store https://apple.co/3fxFC7p), unde se organizează frecvent sondaje și se lansează provocări cu premii. La fel ca în platoul emisiunii, utilizatorii aplicației sunt puși în situația de a estima prețuri pentru a primi abonamente Antena PLAY și alte surprize.

Citește și
anda calin (stanga) si liviu varciu (dreapta)
Anda Călin, filmată în pat alături de Liviu Vârciu, la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară
Anda Călin, filmată în pat alături de Liviu Vârciu, la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară
Colaj cu Virgil Mănescu și la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară
Cine este Virgil Mănescu de la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară. Somelierul este foarte cunoscut în domeniul său de activitate
Cine este Virgil Mănescu de la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară. Somelierul este foarte cunoscut în domeniul său de activitate
Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 18 ianuarie 2022. Liviu Vârciu, dezvăluiri despre fratele și tatăl pe care i-a pierdut
Liviu Vârciu, dezvăluiri despre fratele și tatăl pe care i-a pierdut. Ce a spus cu lacrimi în ochi
Liviu Vârciu, dezvăluiri despre fratele și tatăl pe care i-a pierdut. Ce a spus cu lacrimi în ochi
Mai multe articole
Prețul cel bun, 6 decembrie 2021. Ce se întâmplă în corpul nostru dacă râdem forțat. O concurentă a dezvăluit totul... Prețul cel bun, 6 decembrie 2021. Nicoleta Ciubotaru, studenta pasionată de robotică, a câștigat o excursie de vis la Di...
Ultimele știri