Prețul cel bun, 6 septembrie 2021. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, apariție spectaculoasă. Cum și-au făcut intrarea în platou

Așteptarea a luat sfârșit, iar marea premieră a show-ului Prețul cel bun a sosit azi, 6 septembrie 2021. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au venit mai pregătiți ca niciodată să încânte telespectatorii cu glumele lor savuroase.

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au venit mai pregătiți ca niciodată să încânte telespectatorii cu glumele lor savuroase.

Antena 1

În prima ediție a quiz show-ului Prețul cel bun, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au pășit cu încredere în platoul emisiunii, însă nu au uitat de glumele savuroase. Cei doi au obișnuit publicul cu aparițiile lor spectaculoase, iar de data aceasta au ținut pe toată lumea cu sufletul la gură.

Îmbrăcați elegant și puși pe fapte mari, prezentatorii TV și-au făcut o intrare pe care toată lumea o aștepta.

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, apariție spectaculoasă în prima ediție a show-ului Prețul cel bun

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au avut parte de o avalanșă de aplauze atunci când au intrat în platoul quiz show-ului. Cei doi au rămas surprinși când au văzut publicul, însă nu au ezitat să dea câteva replici de-a dreptul savuroase.

"Noi știm că sunteți plătiți să aplaudați, deci e mult.", a spus Liviu Vârciu cu zâmbetul pe buze, vizibil amuzat și pus pe șotii.

Andrei Ștefănescu nu a stat prea mult pe gânduri și și-a completat colegul de platou: "Au aplaudat mai mult decât au fost plătiți. A fost de la ei. Vă mulțumim pentru aplauze, sunteți foarte drăguți."

"După cum observați este o emisiune nou. Și la vremuri noi, tot noi.", au mai spus cei doi.

Citește și: Imagini în premieră din culisele show-ului „Prețul cel bun”. Cum l-a filmat Liviu Vârciu pe fiul lui Andrei Ștefănescu

După momentul memorabil și apariția spectaculoasă a celor doi, Liviu Vârciu a explicat mecanismul show-ului, iar aplauzele și energia pozitivă nu a lipsit prea mult din peisaj.

"Mă bucur că m-au ales pe mine prezentator, că știți cum sunt eu, mână largă, că d-aia nu s-a prins nimic de mine. De unde dai, de acolo ai. Îl am și pe Andrei aici, care o să mă ajute mult, pentru că eu nu prea știu să citesc coerent.", a mai spus Liviu Vârciu, înainte să râdă.

Iuliana Luciu, ținuta care i-a scos în evidență picioarele interminabile

Iuliana Luciu a încântat publicul cu frumusețea sa în prima ediție a show-ului Prețul cel bun. Vedeta și-a făcut apariția în platoul emisiunii într-o ținută care nu a putut să treacă neobservată de public.

Citește și
Alexandra Ungureanu și mama ei cu rucsacele la picioare
Anca și Alexandra Ungureanu, replici dure la Asia Express. Ce i-a reproșat mama artistei
Anca și Alexandra Ungureanu, replici dure la Asia Express. Ce i-a reproșat mama artistei
Colaj cu Liviu Vârciu și Claudia Radu, la Prețul cel bun
Claudia Radu de la Chefi la cuțite a încercat să ghicească prețul unei tigăi la Prețul cel Bun. Cum s-a descurcat
Claudia Radu de la Chefi la cuțite a încercat să ghicească prețul unei tigăi la Prețul cel Bun. Cum s-a descurcat
emi si cuza cu trolerele inainte de plecarea la asia express sezon 4
Care este numele real al lui Cuza de la Asia Express sezon 4. Ce apare în buletinul lui
Care este numele real al lui Cuza de la Asia Express sezon 4. Ce apare în buletinul lui
Mai multe articole

Co-prezentatoarea emisiunii a apelat la un compleu care i-a scos în evidență atuurile fizice, în mod special bustul generos, talia de invidiat, bronzul perfect și picioarele lungi. Telespectatorii au rămas cu gura căscată atunci când au văzut-o și nu și-au mai putut lua ochii de la ea.

Iuliana Luciu a asortat piesele vestimentare cu mai multe bijuterii, o coafură perfectă, un machiaj discret și o pereche de sandale, care s-au potrivit perfect cu ținuta sa.

Fusta-pantalon pe care a îmbrăcat-o vedeta a întors toate privirile, iar intrarea sa în platou a generat o mulțime de aplauze furtunoase. Partea de jos a ținutei sale i-a pus în valoare cele mai frumoase părți ale corpului și picioarele interminabile.

Vezi ediția integrală din Prețul cel bun pe Antena Play: https://antenaplay.ro/pretul-cel-bun

Zodii norocoase în ziua de 21 septembrie 2021. 3 nativi care se vor bucura de reușite
Nativii se vor bucura de foarte multe surprize frumoase pe tot parcursul zilei. Se anunță o...
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021. Gemenii trebuie să aibă grijă de familie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021 spune că munca grea abia acum începe pentru Gemeni....
Ultimele știri