Antena Căutare

Prețul cel bun, 6 septembrie 2021. Mihaela, concurenta pe care Andrei Ștefănescu a luat-o în brațe și nu i-a mai dat drumul

După ce au fost câștigate o parte din premiile din prima ediție a show-ului Prețul cel bun, intră în competiție o nouă concurentă care i-a atras atenția lui Andrei Ștefănescu încă din prima clipă.

Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Mihaela la Prețul cel bun Galerie
După ce au fost câștigate o parte din premiile din prima ediție a show-ului Prețul cel bun, intră în competiție o nouă concurentă care i-a atras atenția lui Andrei Ștefănescu încă din prima clipă. | Antena 1

Mihaela a fost următoarea concurentă chemată în competiție pentru a ghici prețul cel bun al unor produse. Tânăra a pășit cu emoții și încredere în forțele proprii, însă înainte de a ajunge lângă colegii săi a fost luată prin surprindere de gestul lui Andrei Ștefănescu.

Prezentatorul TV nu a stat prea mult pe gânduri și a luat-o în brațe pe concurentă pentru a o scăpa de emoții. Mai mult decât atât, Andrei Ștefănescu nu i-a mai dat drumul din brațele Mihaelei, iar reacția lui Liviu Vârciu a fost una de-a dreptul savuroasă.

Ce s pus Liviu Vârciu despre gestul colegului său

După ce Andrei Ștefănescu a ajutat-o pe concurentă să ajungă lângă colegii săi de completiție, Liviu Vârciu a fost cel care a oferit o replică neașteptată și amuzantă, chiar după gestul colegului său de emisiune.

"Mihaela, te rog frumos să îl scuzi pe colegul meu. E stătut de foarte mult timp, cu mine. Stătut sus la pupitru.", a fost gluma savuroasă la care a apelat prezentatorul TV, vizibil amuzat de situație.

Înainte ca Mihaela să ghicească prețul produsului, Andrei Ștefănescu s-a decis să o mai îmbrățișeze o dată, însă de data acesta prezentatorul TV i-a cerut permisiunea pentru a face din nou acest lucru.

Citește și: Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au început filmările pentru quiz show-ul Prețul cel bun

"Mihaela, dă-mi voie să te îmbrățișez", a spus Andrei Ștefănescu.

Întrebat de colegul său de platou dacă știe ce meserie are concurenta, Andrei Ștefănescu a oferit un răspuns ferm și încrezător: "După cum m-a strâns. Mi-a luat și mâna și mi-a sucit-o la spate, pare polițistă."

Tânăra i-a dat perfectă dreptate prezentatorului TV, care i-a ghicit din prima meseria pe care o practică în fiecare zi.

Care este modalitatea de selecție a concurenților pentru show-ul Prețul cel bun

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Citește și: Imagini în premieră din culisele show-ului „Prețul cel bun”. Cum l-a filmat Liviu Vârciu pe fiul lui Andrei Ștefănescu

Câștigurile încep de la aparatură electrocasnică, automobile, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig.

Vezi ediția integrală din Prețul cel bun pe Antena Play: https://antenaplay.ro/pretul-cel-bun

Prețul cel bun, 6 septembrie 2021. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, apariție spectaculoasă. Cum și-au făcut intrarea î... Prețul cel bun, 6 septembrie 2021. Niculae a îmbrățișat toată sala după ce a ghicit prețul cel bun. Ce i-a spus lui Livi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x