Prețul cel bun, 6 septembrie 2021. Niculae a îmbrățișat toată sala după ce a ghicit prețul cel bun. Ce i-a spus lui Liviu Vârciu

Ultimul finalist al primei ediții din Prețul cel bun este domnul Niculae, care a reușit să ghicească prețul cel bun al unei perechi de șlapi.

Ultimul finalist al primei ediții din Prețul cel bun este domnul Niculae, care a reușit să ghicească prețul corect al unei perechi de șlapi.

Antena 1

Liviu Vârciu a fost cel care a numit ultimul finalist din această seară. Emoțiile și voia bună n-au lipsit din peisaj la ultima licitație din această seară, iar domnul Niculae a fost cel care a ieșit învingător și a reușit să ghicească prețul cel bun al unei perechi de șlapi.

După ce și-a auzit numele, concurentul a sărit de bucurie și a ținut neapărat să îmbrățișeze toată sala. Dansul memorabil și fericirea sa nu au putut să treacă neobservate de cei doi prezentatori, care au rămas surprinși într-un mod plăcut de reacția lui.

Domnul Niculae a primit o avalanșă de aplauze din partea celor din public, care s-au bucurat din plin în același timp cu el.

Citește și: Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au început filmările pentru quiz show-ul Prețul cel bun

"Nici nu ați câștigat și vă bucurați de parcă ați luat toate premiile.", i-a spus Liviu Vârciu, care a primit în schimbul replicii sale o declarație de "dragoste" din partea concurentului.

Ce i-a spus domnul Niculae lui Liviu Vârciu după ce a ghicit prețul cel bun

Concurentul i s-a alăturat lui Liviu Vârciu în ritmuri de dans și cântând. Acesta i-a dedicat câteva versuri dintr-o melodie și o declarație de dragoste, care l-a surprins imediat pe prezentatorul TV. Replica bărbatului l-a lăsat fără cuvinte și l-a amuzat copios.

"Te iubesc!", a spus domnul Niculae în glumă și cu zâmbetul pe buze, vizibil entuziasmat că a ghicit prețul cel bun.

"Este un moment special. Și nu a venit nici cu flori, nu se face așa", a spus Andrei Ștefănescu, amuzat.

Citește și: Imagini în premieră din culisele show-ului „Prețul cel bun”. Cum l-a filmat Liviu Vârciu pe fiul lui Andrei Ștefănescu

Nici glumele savuroase ale lui Liviu Vârciu nu au întârziat prea mult din discuție, iar publicul a privit atent fiecare moment al celor doi.

După ce i-au amuzat copios pe telespectatori și pe ceilalți concurenți, domnul Niculae a dezvăluit că este din București, are 53 de ani și lucrează ca agent de vânzări. De asemenea, acesta a mai mărturisit că a venit cu câțiva susținători în această emisiune: soția, soacra, socrul, mătușa și cel mai bun prieten al lui din școala generală.

Citește și
Alexandra Ungureanu și mama ei cu rucsacele la picioare
Anca și Alexandra Ungureanu, replici dure la Asia Express. Ce i-a reproșat mama artistei
Anca și Alexandra Ungureanu, replici dure la Asia Express. Ce i-a reproșat mama artistei
Colaj cu Liviu Vârciu și Claudia Radu, la Prețul cel bun
Claudia Radu de la Chefi la cuțite a încercat să ghicească prețul unei tigăi la Prețul cel Bun. Cum s-a descurcat
Claudia Radu de la Chefi la cuțite a încercat să ghicească prețul unei tigăi la Prețul cel Bun. Cum s-a descurcat
emi si cuza cu trolerele inainte de plecarea la asia express sezon 4
Care este numele real al lui Cuza de la Asia Express sezon 4. Ce apare în buletinul lui
Care este numele real al lui Cuza de la Asia Express sezon 4. Ce apare în buletinul lui
Mai multe articole

Care este modalitatea de selecție a concurenților pentru show-ul Prețul cel bun

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Vezi ediția integrală din Prețul cel bun pe Antena Play: https://antenaplay.ro/pretul-cel-bun

Zodii norocoase în ziua de 21 septembrie 2021. 3 nativi care se vor bucura de reușite
Nativii se vor bucura de foarte multe surprize frumoase pe tot parcursul zilei. Se anunță o...
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021. Gemenii trebuie să aibă grijă de familie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021 spune că munca grea abia acum începe pentru Gemeni....
Ultimele știri