Antena Căutare

Prețul cel bun, 7 decembrie 2021. Iuliana Luciu, apariție de senzație într-o rochie scurtă și foarte îndrăzneață. Ce s-a văzut

Iuliana Luciu a întors toate privirile și a făcut senzație cu ținuta aleasă, în ediția 64 a emisiunii Prețul cel bun, de la Antena 1. Rochia brunetei i-a pus de minune în valoare trupul.

Iuliana Luciu a făcut senzație cu rochia aleasă, în ediția 64 a show-ului Prețul cel bun de la Antena 1

Antena 1

Așa cum ne-am obișnuit deja, Iuliana Luciu este una dintre cele mai apreciate și îndrăgite prezențe din cadrul emisiunii Prețul cel bun, de la Antena 1.

De data aceasta, în ediția 64 a show-ului de tip concurs, frumoasa brunetă a ales să poarte o rochie ce i-a pus de minune în valoare atuurile fizice și toți au privit-o cu admirație.

Iuliana Luciu, apariție superbă în ediția 64 a emisiunii Prețul cel bun de la Antena 1

La începutul ediției, Andrei Ștefănescu a stat de vorbă cu primii concurenți care au decis să își încerce norocul și au acceptat astfel provocarea emisiunii Prețul cel bun, de la Antena 1.

Apoi, ușile s-au deschis și în platou și-a făcut apariția unicul și inegalabilul Liviu Vârciu, căruia i s-a alăturat imediat frumoasa Iuliana Luciu. În timp ce aceasta îi înmâna microfonul, telespectatorii și cei prezenți în studio au remarcat instant ținuta îndrăzneață cu care și-a făcut apariția bruneta.

Citește și: Prețul cel bun, 7 decembrie 2021. Liviu Vârciu a încercat s-o facă „geloasă” pe una din concurente. Dezvăluirea femeii l-a uluit

Cu o rochie extrem de scurtă, de culoare argintie, cu decolteu în formă de „V” și sandale cu toc subțire și înalt, asistenta a făcut senzație. Ținuta aleasă i-a pus de minune în valoare atuurile fizice, iar Iuliana Luciu a demonstrat încă o dată că este mândra posesoare a unui trup de „zeiță”!

Liviu Vârciu a dat startul primei licitații și nu a durat mult până ce acesta a părut de-a dreptul fascinat de jucăria adusă în platou.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 64 a emisiunii Prețul cel bun ca s-o admiri pe vedetă, dar și ce jucărie l-a fascinat pe Liviu Vârciu!

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Publicul de acasă poate juca Prețul cel Bun pe aplicația Antena 1 ( Google Play > https://bit.ly/3yNufQp / App Store https://apple.co/3fxFC7p), unde se organizează frecvent sondaje și se lansează provocări cu premii. La fel ca în platoul emisiunii, utilizatorii aplicației sunt puși în situația de a estima prețuri pentru a primi abonamente Antena PLAY și alte surprize.

Publicul de acasă poate juca Prețul cel Bun pe aplicația Antena 1 ( Google Play > https://bit.ly/3yNufQp / App Store https://apple.co/3fxFC7p), unde se organizează frecvent sondaje și se lansează provocări cu premii. La fel ca în platoul emisiunii, utilizatorii aplicației sunt puși în situația de a estima prețuri pentru a primi abonamente Antena PLAY și alte surprize.

Prețul cel bun, 6 decembrie 2021. Nicoleta Ciubotaru, studenta pasionată de robotică, a câștigat o excursie de vis la Di... Prețul cel bun, 7 decembrie 2021. Liviu Vârciu a încercat s-o facă „geloasă” pe una din concurente. Dezvăluirea femeii l...
Cele mai populare nume de copii din Europa. Ce alegeri au făcut părinții pentru micuții lor
Specialiștii au stabilit care sunt cele mai populare nume de copii din Europa. Alegerea numelui...
Horoscopul zilei de 26 martie 2023. Scorpionii pierd bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 martie 202 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac. Aceștia...
Parteneri
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x