Antena Căutare

Prețul cel bun, 8 decembrie 2021. Iuliana Luciu și Liviu Vârciu au avut un schimb de replici neașteptat, chiar în timpul emisiunii

Liviu Vârciu și Iuliana Luciu i-au surprins pe toți cu un schimb inedit de replici, în cadrul ediției 65 a emisiunii Prețul cel bun de la Antena 1.

Liviu Vârciu și Iuliana Luciu au avut un dialog savuros în ediția 65 a emisiunii Prețul cel bun

Antena 1

În ediția 65 a emisiunii Prețul cel bun, chiar la prima probă, patru concurenți au încercat să ghicească suma pe care un client o plătește pentru un claxon.

Acesta a fost momentul în care între Liviu Vârciu și Iuliana Luciu s-a născut un schimb neașteptat de replici, spre deliciul tuturor.

Iuliana Luciu și Liviu Vârciu, schimb neașteptat de replici în cadrul emisiunii Prețul cel bun de la Antena 1

În ediția 65 a emisiunii Prețul cel bun, patru concurenți au decis să își încerce norocul și să ghicească ce cost ar avea claxonul prezentat de frumoasa Iuliana Luciu. Ușile s-au deschis și frumoasa brunetă și-a făcut apariția în platoul cu obiectul menționat. Îmbrăcată cu o superbă rochie de culoare argintie, scurtă, vedeta a atras toate privirile și și-a pus de minune în valoare atuurile fizice.

Citește și: Prețul cel bun, 8 decembrie 2021. O concurentă a lucrat pentru celebrul actor Kevin Costner! Ce a dezvăluit

Liviu Vârciu a vrut să probeze claxonul cu pricina și în scurt timp, Andrei Ștefănescu și mai toți cei prezenți în platou s-au amuzat de sunetul auzit.

„L-ai stricat și pe ăsta?!”, a întrebat Liviu Vârciu pe colega sa de platou.

„La mine merge mai bine! La mine merge totul mai bine”, i-a răspuns aceasta.

„Da, cum apeși tu nu apasă nimenea! Clar!”, a completat prezentatorul, cu simțul umorului.

Jocul a continuat apoi și concurenții din platou au încercat să ghicească prețul cel bun pentru claxon. Cine s-a descurcat cel mai bine și cât costă un astfel de obiect? Află totul urmărind clipul video de mai sus din ediția 64 a emisiunii Prețul cel bun.

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Publicul de acasă poate juca Prețul cel Bun pe aplicația Antena 1 ( Google Play > https://bit.ly/3yNufQp / App Store https://apple.co/3fxFC7p), unde se organizează frecvent sondaje și se lansează provocări cu premii. La fel ca în platoul emisiunii, utilizatorii aplicației sunt puși în situația de a estima prețuri pentru a primi abonamente Antena PLAY și alte surprize.

Prețul cel bun, 8 decembrie 2021. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au făcut dezvăluiri neașteptate despre post. Ce au r... Prețul cel bun, 8 decembrie 2021. O concurentă a lucrat pentru celebrul actor Kevin Costner! Ce a dezvăluit...
Alimentul care are puternic efect inflamator. Mulți români îl manancă la cina fară să știe riscurile
Specialiștii au dezvăluit care este alimentul care are un puternic efect inflamator. Se pare...
Horoscopul zilei de 29 martie 2023. Taurii iau o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 martie 2023 aduce schimbări în viața nativilor din zodia Taurului....
Parteneri
Filme noi care apar în luna aprilie 2023. Producții pe care nu trebuie să le ratezi
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x