Antena Căutare

Prețul cel bun, 9 decembrie 2021. Iuliana Luciu, apariție superbă într-o rochie decoltată. Ce s-a văzut

Iuliana Luciu a făcut senzație cu rochia aleasă, în ediția 66 a emisiunii Prețul cel bun de la Antena 1.

Iuliana Luciu a făcut senzație cu rochia aleasă, la Prețul cel bun de la Antena 1

Antena 1

Iuliana Luciu este una dintre cele mai sexy și îndrăgite prezențe din cadrul emisiunii Prețul cel bun, de la Antena 1.

De data aceasta, în ediția 66 a show-ului de tip concurs, frumoasa brunetă a ales să poarte o rochie decoltată și cu spatele gol, de culoare bleu, ce i-a pus de minune în valoare formele.

Iuliana Luciu, apariție superbă în ediția 66 a emisiunii Prețul cel bun de la Antena 1

Ediția 66 a emisiunii Prețul cel bun de la Antena 1 a început în forță pentru patru concurenți care au decis să își încerce norocul și să vadă astfel dacă pot ghici costul unui spațiu de joacă pentru pisici.

Ușile s-au deschis și obiectul licitat a fost adus în platou de către frumoasa Iuliana Luciu. Bruneta a ales să poarte o rochie bleu, scurtă, decoltată și cu spatele gol. Cu părul desfăcut și sandale cu toc înalt, vedeta a făcut senzație și a atras din start privirile tuturor.

Ținuta i-a pus de minune în valoare formele de invidiat și a fost din nou evident faptul că bruneta este înaltă, zveltă și cu o grație ieșită din comun. Când s-a întors cu spatele, toți au putut admira decupătura generoasă a rochiei.

Citește și: Prețul cel bun, 9 decembrie 2021. Liviu Vârciu, enervat de un dispozitiv din platou. O concurentă a dezvăluit „rețeta” fericirii

Rând pe rând, concurenții au încercat să ghicească costul acestui produs de la emisiunea Prețul cel bun. Cine s-a descurcat cel mai bine și cât costă un astfel de spațiu de joacă pentru pisici?

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 66 a emisiunii Prețul cel bun de la Antena 1 ca să descoperi răspunsul.

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Publicul de acasă poate juca Prețul cel Bun pe aplicația Antena 1 ( Google Play > https://bit.ly/3yNufQp / App Store https://apple.co/3fxFC7p), unde se organizează frecvent sondaje și se lansează provocări cu premii. La fel ca în platoul emisiunii, utilizatorii aplicației sunt puși în situația de a estima prețuri pentru a primi abonamente Antena PLAY și alte surprize.

Prețul cel bun, 8 decembrie 2021. O concurentă a lucrat pentru celebrul actor Kevin Costner! Ce a dezvăluit... Prețul cel bun, 9 decembrie 2021. Un concurent l-a „speriat” pe Liviu Vârciu cu reacția sa. Ce a făcut...
Top 5 cele mai frumoase locuri din Europa în 2023. Ce să vizitezi anul acesta
Este perioada ideală pentru a-ți pune la punct planurile pentru următoarea vacanță. Noi...
Horoscopul zilei de 27 martie 2023. Gemenii sunt cu capul în nori. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 martie 2023 aduce schimbări în viețile celor mai mulți antivi din...
Parteneri
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x