Căutare Live

Prețul cel bun, 9 noiembrie. Concurenta norocoasă care și-a probat premiul imediat ce l-a câștigat. Despre ce premiu este vorba

În ediția 47 din Prețul cel bun, gazdele show-ului, Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu, nu doar că au oferit premii incredibile, dar au făcut și show, alături de concurenții lor. Mihaela s-a declarat o norocoasă.

Mihaela s-a apropiat de prețul cel bun al celui de-al doilea produs. Când a aflat, concurenta a urcat repede la iubitul ei și cei doi prieteni care îi însoțeau pentru a se bucura împreună.

Antena 1

Mihaela s-a apropiat de prețul cel bun al celui de-al doilea produs. Când a aflat, concurenta a urcat repede la iubitul ei și cei doi prieteni care îi însoțeau pentru a se bucura împreună.

Apoi Mihaela a venit lângă Liviu Vârciu și a povestit că a venit însoțită de iubitul ei și doi prieteni apropiați de-ai lor. Liviu a glumit zicând că prietenul pare că s-a bucurat mai tare decât iubitul.

“Călin s-a bucurat mai mult decât David. Oare de ce?”, spune Liviu.

“Pentru că ne știm demult, suntem prieteni buni”, a zis Mihaela.

Mihaela a fost din nou norocoasă

“Aa ești mai bună prietenă cu Călin decât cu David. Eu nu mă bag, dar nu-I normal”, i-a spus Liviu.

Între timp, soția lui Călin îi arăta lui Liviu că cei doi sunt căsătoriți.

Mihaela a povestit că lucrează în IT și vine din Cluj. Întrebată fiind dcă e norocoasă de fel, Mihaela a spus că de-a lungul timpului a câștigat multe lucruri, printre care un iPod, un televizor, mobilă de bucătărie și un espressor.

Citește și: Prețul cel bun, 8 noiembrie. Concurenta care a venit să se căsătorească l-a refuzat pe Andrei Ștefănescu. Care e motivul

“Tocmai de aceea am venit. Pentru că mă consider o norocoasă”, spune Mihaela.

Mihaela a jucat Socoteala și a reușit să câștige un scuter electric. Ea a vrut să încerce imediat premiul și s-a urcat pe scuter de cum a intrat în posesia lui.

Tot ce trebuie să știi despre show-ul de pe Antena 1 Prețul cel bun

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1.

Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Citește și: Prețul cel bun, 8 noiembrie. Gafa prezentatorului care a făcut-o pe concurentă să își dorească să câștige. “Vreau să-i nimicesc”

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească.

În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Publicul de acasă poate juca Prețul cel Bun pe aplicația Antena 1 ( Google Play > https://bit.ly/3yNufQp / App Store https://apple.co/3fxFC7p), unde se organizează frecvent sondaje și se lansează provocări cu premii. La fel ca în platoul emisiunii, utilizatorii aplicației sunt puși în situația de a estima prețuri pentru a primi abonamente Antena PLAY și alte surprize.

Prețul cel bun, 9 noiembrie. Mihai, concurentul pentru care a decis mai mult iubita. Ce surpriză dorește să îi facă... Prețul cel bun, 9 noiembrie. Concurentul cu nume nemaiauzit, moment pasional cu soția în direct. Ce îi spune Andrei Ștef...
Ultimele știri
x