Antena Căutare

Andreea Antonescu, fosta jumătate a trupei Andre, a cântat piesa ”Când vine noaptea”. Transformare totală!

Andreea Antonescu a cântat la Prietenii de la 11 melodia ”Când vine noaptea”, o melodie ritmată care va cuceri, cu siguranță, topurile muzicale. Jumătatea mai rebelă a trupei Andre de odinioară s-a transformat într-o femeie extrem de elegantă, sexy și frumoasă.

Andreea Antonescu a cântat la Prietenii de la 11 melodia ”Când vine noaptea”, o melodie ritmată care va cuceri, cu siguranță, topurile muzicale. Jumătatea mai rebelă a trupei Andre de odinioară s-a transformat într-o femeie extrem de elegantă, sexy și frumoasă.

Andreea Antonescu BĂTUTĂ fără milă! Momente DRAMATICE prin care a trecut vedeta!

Artista a venit îmbrăcată în emisiune într-o ținută extrem de sexy, iar picioarele lungi i-au fost puse în evidență de ciorapi-plasa. Nu e de mirare că are alură de adolescentă, deși este deja mămică de câțiva ani buni.

Andreea Antonescu a devenit mamă în 2011, iar fetiţa ei Sienna va împlini în curând șapte ani. Naşa de botez este nimeni alta decât Andreea Bălan, care nu mai poate de dragul micuţei, mai ales că alături de Sienna a învățat să interacționeze mult mai bine cu copiii.

Florin Ristei, un pescar înrăit: ”Sunt roșu ca racul pe spate. Eu nu am stat la soare, dar a stat el pe mine!”... Ana Baniciu, după experiența Asia Express, vedetă pe Litoral și fără lenjerie intimă: ”Toată lumea mă recunoaște și m-am...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x