Antena Căutare

Florin Ristei și Ontzy, bonele de la forțele speciale! Ruj pe faţă, telefon în apă, maşină făcută praf! "Mi-a cedat ficatul, e iadul pe pământ"

Florin Ristei și Ontzy au ajuns bone pentru doi copilași, dar lucrurile nu au decurs aşa cum se aşteptau! Lucrurile au luat-o imediat razna!

Florin Ristei și Ontzy au ajuns bone pentru doi copilași, dar lucrurile nu au decurs aşa cum se aşteptau! Lucrurile au luat-o imediat razna!

Florin Ristei şi-a luat o mamă de bătaie de zile mari şi, fiindcă s-a simţit complet depăşit de situaţie, l-a sunat pe prietenul său, Ontzy, ca să ceară „întăriri”! Şi când a venit acesta, lucrurile nu s-au simplificat absolut deloc!

Ramona și-a uitat sutienul acasă şi s-a văzut totul! Cum a apărut sexy asistenta de la "Prietenii de la 11"

„Am trecut la planul B”, a zis Ontzy, care în scurt timp a eşuat în cel mai amuzant mod posibil. Telefonul aruncat în paharul cu apă sau spart cu ciocanul, maşina zgâriată cu şurubelniţa, schimbatul scutecelor...ce să mai, a fost aventură după aventură.

Extenuaţi, cei doi au concluzionat că a avea grijă de copii este un adevărat iad pe pământ!

Ce s-a întâmplat? Află totul urmărind clipul video de mai sus din emisiunea „Prietenii de la 11”!

Melodia care spune totul despre viață! Proconsul și Uddi au lansat cea mai tare piesă a momentului! (VIDEO)... Sora Danielei Crudu a făcut show la "Chefi la cuțite"! Cum s-a descurcat blonda...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x