Antena Căutare

Francisca, fostă concurentă la X Factor, a venit la "Prietenii de la 11" cu piesa nouă - "Umărul pe care plângi": "Ador luna decembrie, chiar dacă am foarte mult de muncă"

Francisca a făcut partea din grupa Deliei în sezonul al doilea de la X Factor. Ea a format alături de alte două fete trupa Red.

Francisca a făcut partea din grupa Deliei în sezonul al doilea de la X Factor. Ea a format alături de alte două fete trupa Red.

În 2012, Francisca îşi încerca norocul la X Factor. De curând, fosta semifinalista a lansat o nouă piesă care se bucura de mare succes -"Umărul pe care plângi".

"Am foarte multe evenimente în această lună, e multă muncă, dar ador decembrie, este luna mea preferată", a spus cântăreaţa, care şi-a adus iubitul în platoul "Prietenilor de la 11" pentru a vorbi despre sambo şi MMA.

E clar, are Factorul X! Nicoleta Nucă, interpretare LIVE a piesei "Ai uitat cine ești": "Emisiunea a fost... Florin Ristei, spiridușul lui Moș Crăciun! Artistul a cântat cum numai ştie el în scop caritabil: "Jucăria mea favo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x