Antena Căutare

Lora, despre experiența din Asia: „A fost greu, dar foarte frumos". Aflați mai multe chiar de la vedetă

Lora a participat la show-ul Asia Express. Artista a trecut prin experiențe cum nu a mai întâlnit niciodată.

Lora a participat la show-ul Asia Express. Artista a trecut prin experiențe cum nu a mai întâlnit niciodată. A dezvăluit câteva detalii în direct la „Prietenii de la 11”.

Întoarsă recent din Asia, acolo unde a concurat la emisiunea „Asia Express”, artista a revenit în forță acasă, mai puternică și mai pusă pe fapte mari.

Lora vrea să recupereze timpul petrecut pe alt continent, așa că pentru ea urmează o perioadă foarte aglomerată, cu multe concerte, proiecte muzicale, videoclipuri și filmări.

Lora și Ionuț au plecat în Asia hotărâți să câștige marele premiu de 30 000 de euro și să profite de oportunitățile pe care Asia le oferă. Ce dificultăți au întâmpinat, vedeți în curând pe Antena 1.

Asia Express este călătoria și experiența vieții pentru toate perechile care îi acceptă provocarea. Fără scenarii, fără niciun ajutor din partea echipei de producție, fără situații premeditate, fără locuri special amenajate, formatul oferă aventură pură. Asia Express va începe în primăvara anului 2018.

Horoscopul Uranian pe anul 2018! Vărsătorii vor fi mult mai pasionali și cutezători... Connect-R, despre începutul carierei sale: "Am vândut ziare la semafor timp de trei ani. Aveam nevoie de bani pentr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x